Matt Damon bevásárolt – Megszerezte Brooklyn legdrágább penthouse-át

Matt Damon bevásárolt – Megszerezte Brooklyn legdrágább penthouse-át

A sármos filmsztár rekordáron jutott hozzá legújabb ingatlanához: 4,4 milliárd forintnyi dollárt fizetett ki egy penthouse-ért. Matt Damon bevásárolt.

Ötletládához ad!

A méregdrága ingatlan Brooklyn Height-i társasházának The Standish nevű épületében található, mely már kívülről is gyönyörű tégla, mészkő és terrakotta homlokzattal fogadja az embert. Míg a földszinten boltíves ablakok, még magasabban rézzel és cinkkel díszített ablakfülkék díszelegnek. Már ez is sokat sejtető a bent található lakások hangulatára nézve. És akkor ott a tetőterasz, mely páratlan kilátással kecsegtet.

De mindez nem lenne akkora szám Brooklyn belvárosában, ha nem tudnánk, hogy milyen áron adják-veszik egymás között itt az ingatlanokat. Mert adja magát a kérdés: mit tud egy penthouse 4,4 milliárd forintért? Lapozd végig galériánkat, és hátha Matt Damon új otthonában megtalálod a választ.

Matt Damon bevásárolt

Galéria / 8 kép

Megnézem a galériát

Forrás: elle.com

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Otthon Hibátlanul hangolt galériás kislakás finom homok színekkel

Kis térben élni sok kihívást jelent. Egy lehetséges válasz ezekre, ha felfele is megpróbáljuk kihasználni a lehetőségeinket. Egy galériás kislakás ráadásul jóval több, mint puszta kényszermegoldás.

Tipp Komposzt a lakásban – Igen, abszolút lehetséges!

Komposzt bizony nem csak kertben készíthető. Hulladékaid egy részéből lakásban is készíthetsz magas szervesanyag-tartalmú anyagot.

Promóció HOME OFFICE, avagy IRODA OTTHON

A digitalizáció térhódításával egyre több munkakörben lehetséges távolról is, például otthonról elvégezni a feladatokat. A köznyelvben „home office”-nak nevezett távmunka ugyanakkor még nem széles körben elterjedt Magyarországon, amire a munkáltatói gyakorlat mellett a lakáskörülményeknek is lehet hatása.

Stílus Hangulatvarázs az erkélyen – 5 tipp az imádni való nyári balkonért

A jó idő beköszöntével egyre több időt töltünk a szabadban. Ki a kertben, ki a balkonon. Akinek utóbbi jutott, annak szeretnénk most egy kicsit segíteni. Hiszen egy kis hangulatvarázs az erkélyen mindig jól jön.

Stílus Már a víz alatt is ebédelhetünk – Megnyílt Európa első víz alatti étterme

Nemcsak az első, hanem a legnagyobb víz alatti étterme nyílt meg Európának. Az Under nevű helyen bizony bárkinek tátva marad a szája.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin