Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz!

Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz!

A boldogság forrását már az őseink is kutatták és sajnos a mai napig még senki nem tudott olyan receptet mondani, ami mindenkinek beválik! A vidám színek és a barátokkal töltött idő a legtöbbünknek a boldogságot jelentheti, így az otthonunkat is próbáljuk meg ennek jegyében berendezni!

Ötletládához ad!

Dan Pelosi brooklyni otthonnába kalauzolunk el titeket most. Saját bevallása szerint a ‘minél több, annál jobb’ táborba tartozik, ha a színekről van szó! Évek óta gyűjtötte a vidám és színes tárgyakat, mire összegyűlt ez a szivárvány kollekció. Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz! Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz!

A színpompás tárgyak meghatározzák a hely hangulatát és a trópusi növényekkel együtt nagyon élővé és mozgalmassá teszik azt.  Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz! Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz!

Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz! Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz!

A művészet, melyet kedvelünk otthonossá és meghitté teszi a belső teret, a fényképek és személyes emlékeinket közvetítő tárgyaink pedig a boldogságunkat közvetítik! Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz!

Nem a bútorok drágaságán van a hangsúly, hanem a funkción és a kényelmen! Miért ragaszkodnánk egy olyan ágy megvételéhez ami százezrekkel rövidíti meg a kasszánkat, ha egy igazán kényelmes matracot is választhatunk ennek az összegnek a töredékéből egy futonra helyezve! Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz!

Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz!

A boldogság kulcsa, a barátainkban és a családban rejlik! Dan Pelosi a kreatív tulajdonos is tudta ezt és hatalmas étkezővel egészítette ki a nappalit! Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz!

A vendégszoba ugyanakkor legyen bohókás, de klasszikus értelembe vett kényelmét ki kell szolgálni vendégeinknek! A kreatív megoldásokat tartogassuk saját részre!

Fundatipp
Valósítsd meg terveidet Fundamentával!
Kérj most visszahívást a részletekért!
Visszahívást kérek!

Köszönjük szépen érdeklődésedet!

Köszönjük érdeklődésedet! A megadott elérhetőségen kollégánk hamarosan felkeres téged!

Valami hiba történt.

Munkatársaink már dolgoznak a problémán, kérünk gyere vissza pár perc múlva.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
banner
Lakás vásárlása vagy felújítása esetén válaszd a Fundamentát
Megnézem
Bezárom
Otthon Gazdálkodj okosan – Aktuális kerítésárak 2019-ben

Ha nyár, akkor kerítés. Egy jól kialakított telekatároló rendkívüli módon megkönnyíti mindennapjainkat – legyen szó kerti partikról, gyerekzsúrokról vagy kisállatokról.

Tipp Környezettudatosság otthonodban – Ezeket az Instagram oldalakat kövesd

A környezettudatosság minden szinten rendkívül fontos napjainkban. Szerencsére ma már mindenki kiveheti belőle a részét, akár otthon is.

Kert 5+1 romantikus kerti világítás egyszerűen a meghitt hangulatért

Nyáron nincs is jobb, mint esténként a szabadban üldögélni. Azonban ha lemegy a nap, érdemes különböző világítási lehetőségekkel megőrizni a nyári hangulatot. Cikkünkben 5+1 romantikus kerti világítás tippet gyűjtöttünk össze, amiből te is inspirálódhatsz.

Otthon A Hatalmas kis hazugságok sorozat tengerparti villáját már bárki kibérelheti

A Hatalmas kis hazugságok sorozat csúcs otthona már bárki számára elérhető. Ha szeretnéd átélni a sorozat hangulatát, ez a cikk neked szól!

Stílus Ha létezik mediterrán minimalizmus, akkor ez a ház az élő példa rá

Ez a ház ékes példája annak, hogyan lehet a visszafogottságot a déli hangulattal keverni. A mediterrán minimalizmus még sosem volt ennyire kézzel fogható!

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin