Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz!

Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz!

A boldogság forrását már az őseink is kutatták és sajnos a mai napig még senki nem tudott olyan receptet mondani, ami mindenkinek beválik! A vidám színek és a barátokkal töltött idő a legtöbbünknek a boldogságot jelentheti, így az otthonunkat is próbáljuk meg ennek jegyében berendezni!

Ötletládához ad!

Dan Pelosi brooklyni otthonnába kalauzolunk el titeket most. Saját bevallása szerint a ‘minél több, annál jobb’ táborba tartozik, ha a színekről van szó! Évek óta gyűjtötte a vidám és színes tárgyakat, mire összegyűlt ez a szivárvány kollekció. Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz! Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz!

A színpompás tárgyak meghatározzák a hely hangulatát és a trópusi növényekkel együtt nagyon élővé és mozgalmassá teszik azt.  Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz! Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz!

Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz! Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz!

A művészet, melyet kedvelünk otthonossá és meghitté teszi a belső teret, a fényképek és személyes emlékeinket közvetítő tárgyaink pedig a boldogságunkat közvetítik! Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz!

Nem a bútorok drágaságán van a hangsúly, hanem a funkción és a kényelmen! Miért ragaszkodnánk egy olyan ágy megvételéhez ami százezrekkel rövidíti meg a kasszánkat, ha egy igazán kényelmes matracot is választhatunk ennek az összegnek a töredékéből egy futonra helyezve! Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz!

Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz!

A boldogság kulcsa, a barátainkban és a családban rejlik! Dan Pelosi a kreatív tulajdonos is tudta ezt és hatalmas étkezővel egészítette ki a nappalit! Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz!

A vendégszoba ugyanakkor legyen bohókás, de klasszikus értelembe vett kényelmét ki kell szolgálni vendégeinknek! A kreatív megoldásokat tartogassuk saját részre!

Fundatipp
Valósítsd meg terveidet Fundamentával!
Kérj most visszahívást a részletekért!
Visszahívást kérek!

Köszönjük szépen érdeklődésedet!

Köszönjük érdeklődésedet! A megadott elérhetőségen kollégánk hamarosan felkeres téged!

Valami hiba történt.

Munkatársaink már dolgoznak a problémán, kérünk gyere vissza pár perc múlva.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
banner
Lakás vásárlása vagy felújítása esetén válaszd a Fundamentát
Megnézem
Bezárom
Otthon Fehérből feketét

Vendéglátóink a lakásvásárlásnál még teljesen fehér tervekben gondolkodtak, így a konyhájukat is ennek megfelelően rendelték meg egy asztalosmestertől. Pár év alatt ők is változtak és a fehér iránti rajongásuk megkopott, így adta magát az átalakítás.

Tipp Így lesz álomszép a hálószobád – Ezeket a dekorációkat ki kell próbálnod!

A hálószoba sok esetben a lakás legfontosabb pontja, hiszen pihenésre és kikapcsolódásra termett. Ezért nem mindegy, hogyan dekorálod, miket helyezel el benne, hiszen a hálószoba több mint egy egyszerű helyiség. A bútorokon túl pedig a dekoráció adja a szoba hangulatát, ezért egy kis inspiráció mindig jól jöhet.

Felújítás 9 felújítási baki, amitől falba vered a fejed

Minden lakásban vannak bakik, amik az építkezés vagy felújítás közben becsúszhatnak. Mutatjuk, hogy milyen “apróságok” tudják teljesen elrontani az összképet, pláne azoknak, akiknek a precizitás a középső nevük.

Otthon Kornélra várva

Most, hogy már alaposan ismerjük az elméletet, és tudjuk, milyen szobával kellene fogadni az újszülöttet, lássunk egy gyakorlati megvalósítást. Főszerkesztőnk ilyen szobát álmodott meg elsőszülött fiának.

Otthon Lélegzetelállító panoráma! Kukkants be Hollywood királynőjének eladó luxusotthonába

Meryl Streep valószínűleg nem könnyen válik meg ettől a New York-i álomlakástól, aminek nemcsak a belső dizájnja lenyűgöző, hanem a panorámája is.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin