Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz!

Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz!

A boldogság forrását már az őseink is kutatták és sajnos a mai napig még senki nem tudott olyan receptet mondani, ami mindenkinek beválik! A vidám színek és a barátokkal töltött idő a legtöbbünknek a boldogságot jelentheti, így az otthonunkat is próbáljuk meg ennek jegyében berendezni!

Ötletládához ad!

Dan Pelosi brooklyni otthonnába kalauzolunk el titeket most. Saját bevallása szerint a ‘minél több, annál jobb’ táborba tartozik, ha a színekről van szó! Évek óta gyűjtötte a vidám és színes tárgyakat, mire összegyűlt ez a szivárvány kollekció. Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz! Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz!

A színpompás tárgyak meghatározzák a hely hangulatát és a trópusi növényekkel együtt nagyon élővé és mozgalmassá teszik azt.  Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz! Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz!

Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz! Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz!

A művészet, melyet kedvelünk otthonossá és meghitté teszi a belső teret, a fényképek és személyes emlékeinket közvetítő tárgyaink pedig a boldogságunkat közvetítik! Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz!

Nem a bútorok drágaságán van a hangsúly, hanem a funkción és a kényelmen! Miért ragaszkodnánk egy olyan ágy megvételéhez ami százezrekkel rövidíti meg a kasszánkat, ha egy igazán kényelmes matracot is választhatunk ennek az összegnek a töredékéből egy futonra helyezve! Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz!

Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz!

A boldogság kulcsa, a barátainkban és a családban rejlik! Dan Pelosi a kreatív tulajdonos is tudta ezt és hatalmas étkezővel egészítette ki a nappalit! Ilyen egy igazán boldog otthon, amitől a te kedved is jobb lesz!

A vendégszoba ugyanakkor legyen bohókás, de klasszikus értelembe vett kényelmét ki kell szolgálni vendégeinknek! A kreatív megoldásokat tartogassuk saját részre!

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
banner
Váltsd valóra lakásálmaidat! Válaszd a Fundamentát, az otthonteremtés szakértőjét
Megnézem
Bezárom
Friss Lélegzetelállító tér az év legkülönlegesebb komolyzenei koncertjén

Korábban sehol sem látott produkcióval léptek az ötödik alkalommal életre hívott MVM ZENERGIA színpadára a hazai komolyzene nagyjai augusztus 29-én. Az élő zenei műsor mellett nagyszabású fényfestés, extra tartalmak, helyszíni bejelentkezések és interjúk varázsolták el a zenekedvelőket. Az MVM a koncert teljes jegybevételét megduplázta és a teljes összeget idén is jótékony célra ajánlotta fel, a közönségszavazás eredményeként az összeget a Csalogány EGYMI kapja meg.

Felújítás 4 tipp, hogy készítsd fel ablakaidat a hidegebb napokra

Szeretnél minél hatékonyabban megbirkózni a hideggel? Utálod a telet, mert mindig hideg van az otthonodban, a fűtésszámla pedig az egekben jár? Lehetséges, hogy az ablakaid nem tartják a meleget. Mutatjuk, mit tudsz ellene tenni.

Tipp Lakáshitel kiváltása – Milyen esetekben nincs rá mód?

A lakáshitel kiváltása kapcsán számos dolgot át kell gondolnunk, nehogy a végén ráfizessünk. Lássuk, hogy milyen esetben ajánlott, illetve mikor nem lehetséges a kiváltás.

Stílus Bizonyított: 8 dolog, amitől boldogabb lesz egy lakás

A teljes boldogság eléréséhez nincs pontos recept, viszont számos kutató kiderítette, hogy mivel juthatunk közelebb hozzá. Lássuk, hogy melyek ezek.

Felújítás Így játék lesz a zuhanyzó felújítása – Mutatjuk, hogyan kezdj neki

Gondot okoz a zuhanyzó felújítása? Nem mertél még belevágni, mert nem vagy biztos benne? Túl drágának tartod? Tippjeinkkel segítünk megvalósítani!

Stílus Így kell a dohányzóasztalt dekorálni – Te jól csinálod?

Kíváncsi vagy, milyen a trendi dohányzóasztal dekoráció? Szívesen feldobnád a nappalit? Mutatjuk, hogyan csináld!

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin