Luxusház fillérekből, pár hét alatt – Hogy lehetséges? Ez a titok!

Luxusház fillérekből, pár hét alatt – Hogy lehetséges? Ez a titok!

Néhány hét leforgása alatt gyakorlatilag fillérekből kihozható, de gyönyörű luxusházat szeretnél? Akkor ez számodra az ideális megoldás!

Ötletládához ad!

Bár a konténerház nem egy új keletű jelenség, hiszen nemrég mi is bemutattuk az első magyarországi konténerházat, és a világ számtalan pontján is már rengetegen ember otthonául szolgál egy-egy konténerház. Egy kanadai nő, név szerint Claudie Dubreuil otthona azonban ismét nagy lendületet adott a konténerház hullámnak.

Claudie amikor elhatározta, hogy konténerből építi meg álmai otthonát, elsőként 4 nagy fém konténert rendelt, amelyek 2 hét alatt el is készültek. konténerház 01

Ezek után az alapra egy nap alatt felállították a ház végső formájában a konténereket, majd azok megkapták a fenyőfa burkolatot is, és természetesen a nyílászárók is beszerelésre kerültek. konténerház 02

Így néz ki a néhány hét alatt, nagyon olcsón elkészített konténerház belülről!

És most jöjjön néhány fotó arról, hogy néz ki a konténerház belülről. A tulajdonos ahol csak lehet, igyekezett nem elfedni a konténer lemezeit. Mindenképp szerette volna, hogy belülről látszódjon, hogy ez tényleg egy konténerház.
konténerház 03 A hatalmas ablakoknak köszönhetően nagyon világos az egész hát, a csodálatos kilátási lehetőségről nem is beszélve. konténerház 04 Gyönyörű csigalépcső vezet az egyik szintről a másikra. konténerház 05 A teljesen felszerelt konyha, minden van benne, ami egy átlagos konyhában kell, hogy legyen. konténerház 06

konténerház 07 A fürdőszoba belülről is fa burkolatot kapott. konténerház 08 A ház egyik legkülönlegesebb helyisége a fürdővel egybenyitott hálószoba, amely picit bohém, míg a fürdő rész inkább a rusztikus és egyben a modern stílust ötvözi. konténerház 09. konténerház 10 konténerház 11 Az alsó szinten van, ahol le se lett festve a konténer, mert Claudie szerette volna, ha megmarad itt eredeti formájában. konténerház 12 A felső szinten a hálószobából nyílik egy terasz, ahol még egy kültéri zuhanyzó is található. konténerház 13 És íme kívülről teljes egészében a fillérekből, olcsón, rövid idő alatt felépített luxusház, konténerből. Hogy tetszik neked? Mit gondolsz, vajon milyen lehet élni benne? Te szívesen laknál egy ilyenben? konténerház 14

Fundatipp
Valósítsd meg terveidet Fundamentával!
Kérj most visszahívást a részletekért!
Visszahívást kérek!

Köszönjük szépen érdeklődésedet!

Köszönjük érdeklődésedet! A megadott elérhetőségen kollégánk hamarosan felkeres téged!

Valami hiba történt.

Munkatársaink már dolgoznak a problémán, kérünk gyere vissza pár perc múlva.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
banner
Váltsd valóra lakásálmaidat a Fundamentával
Megnézem
Bezárom
Gyerek Gyerekek és a házimunka – Így neveljük őket otthontudatosságra

Ha jót akarunk gyermekünknek, már korán megbízzuk különféle feladatokkal oahaza. Bár rövid távon a házimunka leosztása kemény feladat, annak hatása egy életen át kitart majd.

Otthon Tényleg nincs lehetetlen! Így változott OTTHONNÁ egy taszári katonalakás

Bármennyire reménytelennek is tűnik elsőre, kitartó munkával, némi saját (kéz)erővel és kellő türelemmel bármilyen térből lehet valódi otthon. Így járt ez a taszári katonalakás is.

Otthon Kis szobák, szűk terek – A legjobb megoldás a tolóajtó

A tolóajtó számos esetben nyújt praktikus megoldást. És szerencsére ma már annyi a lehetőség, hogy esztétikailag sem kell kompromisszumokat hoznunk.

Otthon Fák köré épült társasház – Amikor mi igazodunk a természethez

Lehet (a levegőbe) beszélni a környezetvédelemről, és lehet tenni is érte. Tökéletes példával szolgálnak utóbbira azok, akiknek a fejében ez a fák köré épült társasház megszületett.

Tipp Lehetőségek az ágy alatti tér kihasználására – 4 alternatívát mutatunk

Mindig az a fránya helyszűke... Most jobbnál jobb tippeket hoztunk az ágy alatti tér megfelelő kihasználására, hogy többé ne legyen ilyen gondod.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin