A legjobb és legszebb térelválasztó ötlet pici lakásba, amit valaha láttunk

A legjobb és legszebb térelválasztó ötlet pici lakásba, amit valaha láttunk

Nem csak szép és praktikus, de nem is szűkíti le az amúgy is pici teret!

Ötletládához ad!

Adott egy 35 négyzetméteres, egyszobás kis lakás, amibe mindennek helyet kellene találni. A konyhának, a hálószobának, ha lehet étkezőnek is, konyhának is. És megoldották! Nem árulunk el nagy titkot, ha elmondjuk: ez egy skandináv lakásban sikerült. A bejárati ajtótól vezető folyosón már a konyhaszekrényt látjuk, a nappaliban pedig szembe találjuk magunkat a világos hálószobával. A kandalló (igen, itt ilyen is van!) mellett ez a kedvencünk. A háló ugyanis egy üvegfallal van leválasztva. Romantikus, mutatós, mégis külön háló érzetét adja. A fa kiegészítők, az étkezőasztal, a dohányzóasztal, a kandalló ráadásul nagyon hangulatos, romantikus, rusztikus stílust kölcsönöz a lakásnak.

Galéria / 13 kép

Megnézem a galériát

Az üvegfal elé egyébként feltehetsz karnist is, függönnyel, így ha esetleg vendégek jönnek és nem szeretnéd, hogy belássanak, csak elhúzod és meg is van oldva.

Hogy tetszik neked ez a megoldás?

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok&Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!
<< Ezt ITT tudod megtenni! >>

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
banner
Váltsd valóra lakásálmaidat a Fundamentával
Megnézem
Bezárom
Gyerek RAJZPÁLYÁZAT! Rajzold le nekünk álmaid otthonát, és nyerj alkotásoddal

Szeretsz rajzolni? No, és tervezgetni? Ha mindkettőre egy nagy igen a válasz, akkor tarts velünk, mert egy szuper játékra invitálunk.

Friss Kreativitást, teljesítményt ösztönző alkotótér – dolgozószoba máshogyan

Mindenki másképpen dolgozik, és mindenkire más hat ösztönzőleg. De azt egyértelműen kijelenhetjük, hogy ha jó eredményeket szeretnénk elérni, akkor a jó munkához olyan helyiség szükséges, ahol minden komfort rendelkezésre áll és ahol jól érezzük magunkat. Engedd szabadon a fantáziád és álmodd meg azt a dolgozószobát, ahol szárnyalhatnak a gondolataid és ahol kiteljesedhetnek az új ötletek és a kreativitásod is.

Tipp Lakás szigetelés belülről – Ezek a legtutibb megoldások

Lakás szigetelés belülről – sokan szitokszóként emlegetik a szigetelés ezen fajtáját, de előfordul, hogy olyan épületbe költözöl, ahol másként nem oldható meg a meleg bent tartása.

Tipp 4 tipp, hogyan védd meg a tetőd a viharkároktól

Ahogy beköszönt az ősz, egyre gyakoribbak a viharok, melyek sajnos a tetőket sem kímélik. Szerencsére a viharkárok ellen védekezni nem lehetetlen. Az újHÁZ Centrum szakértői az alábbi tippekkel segítenek felkészíteni a tetőszerkezetet a szélsőséges időjárási viszonyokra.

Tipp Mikor szükséges a kéményseprés? Minden hasznos tudnivaló egy helyen

Ha van kémény az otthonunkban, akkor oda kell figyelnünk annak tisztítására és karbantartására. Mutatjuk, melyek az alapszabályok.

Otthon Etnós eklektika – 53 négyzetméternyi rajongás

Egy otthon szerencsére azért otthon, hogy az ajtaját becsukva magunk mögött hagyjuk a külvilágot. Ez sikerült, odabent már nem is éreztünk zavart az erőben.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin