Kék és lila színekkel teli, kényelmes, 74 nm-es álomlakás! Galéria!

Kék és lila színekkel teli, kényelmes, 74 nm-es álomlakás! Galéria!

Ez a lakás egy fiatal család eklektikus, szentimentális első otthona.

Ötletládához ad!

A most következő, múlt század közepi, otthon tele van modern darabokkal és sok színnel. Egy lelkes művészetkedvelő és bútorgyűjtő ízlésvilágát tükrözi vissza, akinek a lakberendezés szeretete a vérében van. Ez érződik is a lakótér minden pontján.

Nézzük, a lakás legfontosabb jellemzőit lényegre törően a büszke tulajdonos szemszögéből!

Inspiráció: “Az anyukám hatalmas inspirációt jelent nekem. Ő tervez és gyárt is bútorokat, melyek a múlt század közepére emlékeztetnek,  mégis kortárs hangulatban készülnek.”

Kedvenc elem: “A galéria fal. Szeretem, hogy egy csinos kis kiállítás üdvözöl, amikor belépek az ajtón. A képek közül soknak van számomra érzelmi töltete. A pillangókat ábrázoló darabot például egy barátomtól kaptam születésnapomra, mert szeretem a repülő élőlényeket.”

Legnagyobb kihívás: “A tér. Nehéz volt megalkotni az egységet, egyúttal megtartani a könnyedséget. De úgy érzem, sikerült.”

Ahogy mások látják: “A barátaim és a rokonok egyöntetűen boldog és szórakoztató fészeknek tartják otthonunkat, ahova mindig nagy szeretettel jönnek.”

 

Galéria / 29 kép

Megnézem a galériát

 

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
banner
Váltsd valóra lakásálmaidat a Fundamentával
Megnézem
Bezárom
Friss Lélegzetelállító tér az év legkülönlegesebb komolyzenei koncertjén

Korábban sehol sem látott produkcióval léptek az ötödik alkalommal életre hívott MVM ZENERGIA színpadára a hazai komolyzene nagyjai augusztus 29-én. Az élő zenei műsor mellett nagyszabású fényfestés, extra tartalmak, helyszíni bejelentkezések és interjúk varázsolták el a zenekedvelőket. Az MVM a koncert teljes jegybevételét megduplázta és a teljes összeget idén is jótékony célra ajánlotta fel, a közönségszavazás eredményeként az összeget a Csalogány EGYMI kapja meg.

Tipp Készülj fel mindenre! 7 dolog, amit mindenképp tudnod kell, mielőtt házat építesz

Házépítés előtt állsz? Szeretnél felkészülni minden eshetőségre? Íme 7 dolog, amit mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz.

Tipp Így tartsd tisztán a matracod a nyugodt alvás érdekében

Azt mindenki tudja, hogy az ágyneműt 1-2 hetente le kell cserélni. De vajon hányan tudnak arról, hogy a matracot minden évszakban ki kell jó alaposan takarítani? Ha te sem tudtad, illetve azt sem tudod, hogy állj neki, tarts velünk, mert ebből a cikkből mindent megtudhatsz, ami a matrac takarításánál fontos lehet.

Stílus 4 Feng-shui trükk, melytől tágasabbnak fog tűnni apró szobád

Alapvetően szeretjük kicsi lakásunkat, ennek ellenére néha úgy érezzük, hogy sokkal több helyre lenne szükségünk? Az alábbi négy Feng shui trükknek hála a jövőben legalább optikailag sokkal tágasabbnak fog tűnni az otthonunk.

Stílus 4 dekorációs tipp, hogy az otthonunk őszies hangulatba öltözzön

A nappalok egyre rövidebbek, így sokkal több időt töltünk a négy fal között. Épp ezért fordítsunk több energiát az otthonunk dekorálására, és teremtsünk kellemes őszi hangulatot bent!

Stílus Vidéki vagy minimalista? Ismerd meg közelebbről a különböző konyha stílusokat

A tökéletes konyha megtervezése nem egyszerű feladat, hiszen miután eldöntöttük, hogy milyen legyen a kialakítása, utána egy másik nehéz kérdésre kell választ adnunk: a konyha stílusára. Lássuk, hogy melyek a legismertebb és legelterjedtebbek.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin