Itt él Azurák Csaba és családja

Itt él Azurák Csaba és családja

12 éve élnek együtt, ez a 4. közös lakásuk. Azurák Csaba és felesége, Gréti nemcsak egymáshoz, Zuglóhoz is hűségesek.

Ötletládához ad!

A lakás hasonlít a benne élőkre: kerüli a feltűnősködést, sallangmentes, harmonikus, jó az atmoszférája, minőséget képvisel, miként Csaba is a televíziózás világában. Hogy az otthon az Azurák család pontos tükre, Gréti érdeme, aki másfél évig kereste a soron következő lakást, miután a család úgy döntött, az öt utcával arrébb lévőből helyhiány miatt kereket old. A keréknek fontos szerepe volt a választásban, Gréti ugyanis négy éve véletlenül erre kerekezett, ekkor lett figyelmes az épülő társasházra, jelenlegi otthonukra.

„A lakás Gréti érdeme és nagyon más, mint az az otthonkép, amit a családjainkból hozunk. Én székesfehérvári vagyok, Gréti szerencsi, mindketten hárman-hárman vagyunk testvérek, a szüleink nagy házat építettek, mert azt gondolták, hogy majd milyen jó lesz valamelyik gyereknek lakhatási célra a felső szint. És, ahogy az lenni szokott, a gyerekeket máshová fújta a szél, még csak nem is élnek a szülővárosukban. Ebből okulva, mi kisebb életteret kerestünk, ami beláthatóbb, kifűthetőbb, intimebb. A cél a negyedik lakásra kristályosodott ki: legyen egy jó hálónk, gyerekszobánk, egy vendégszobánk, kényelmes nappalink, teraszunk és garázsunk, plusz egy tágas zuhanyfülkénk, ami mind összejött. A lakásban most ünnepeljük a negyedik karácsonyt és bár mondják: innen egy dolog hiányzik, az pedig a kandalló, de erre tévésként természetesen van kész válaszom: a 199-es csatorna. Ez ugyan szezonálisan üzemel, de behozza a lakásba a látványt és a fa ropogását, ha emellé gyújtok egy speciális illatgyertyát, az felér egy valódi kandallóélménnyel és még a tűzifa-rendeléssel sem kell bíbelődnöm” – mondja viccesen Csaba.

Nappali, étkezővel.

Nappali, étkezővel.

Nappali.

Nappali.

A konyha.

A konyha.

Csaba dolgozószobája.

Csaba dolgozószobája.

A jelenleg átalakítás előtt álló felnőtt hálószoba.

A jelenleg átalakítás előtt álló felnőtt hálószoba.

A gyerekek szobája.

A gyerekek szobája.

Tanulósarok.

Tanulósarok.

A fürdőszoba.

A fürdőszoba.

A nagy álom: vendégszoba.

A nagy álom: vendégszoba.

A teljes cikk és még több kép az Otthonok&Megoldások 2015/4 lapszámában jelent meg.

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok&Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!
<< Ezt ITT tudod megtenni! >>

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
banner
Váltsd valóra lakásálmaidat a Fundamentával
Megnézem
Bezárom
Friss Virágos tavaszt hoz a Praktiker az otthonokba

A Praktiker új tavasz kollekciója, amelyet a virágos rét ihletett, elhozza otthonunkba a legfrissebb nyugat-európai trendeket. A tavasz beköszöntével válogathatunk virágmotívumokkal borított textíliák, illatgyertyák, ágyneműk, kiegészítők és étkészletek között, de ha kedvünk van, akár át is festhetjük a nappalinkat. Érdemes megadni a tiszteletet a húsvéti ünnepnek is, és legfőképp magunknak. Lépjünk ki a szürkeségből, öltöztessük fel élénk tónusokkal, virágos lakberendezési kiegészítőkkel lakótereinket, és keltsük új életre kültéri dekorelemekkel – díszpárnákkal, mécsesekkel, vázákkal – otthonunkat és kertünket.

Friss 3 tipp a lakásillatosításhoz

Lenyűgöző érzés belépni egy olyan lakásba, ahol nem csupán a színek és a formák állnak harmóniában, de finom illattal is fokozzák a hatást.

Tipp Kertváros vagy belváros? Íme, a nagy pró-kontra lista

Bár a lakóhelyünk kiválasztásánál általában a legjobb ajánlat a főbb mozgatórugó, érdemes számba venni számos más tényezőt. Éppen ezért elhoztuk a pro és kontra listát a pezsgő belvárosi lakáshoz vs. csendes kertvárosi otthonok kérdésköréhez.

Tipp Fókuszban a spórolás – Ezek a leghasznosabb pénzmegtakarító tippek a háztartásban

Szeretnél te is tudatos vásárló lenni, hogy mind a környezetet, mind a pénztárcádat megkíméld? Szeretnéd, ha a spórolás nem lemondásokkal járna, hanem profitálnál belőle? Ez esetben tippjeink neked szólnak!

Tipp Kicsi a lakásod? – Akkor ilyen helytakarékos bútorokra van szükséged

Akinek kis térben kell megoldania az életét, annak az otthona berendezése során muszáj kreatívnak lennie, továbbá olyan bútorokat választania, melyek nem foglalnak sok helyet, mégis funkcionálisak. Lássuk, milyen típusú elemek passzolnak ehhez.

Kert Kerti fabútor tisztítása vegyszermentesen – Íme, 3 csodaszer hozzá

A kerti fabútorok állandóan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, melyek nyomot hagynak rajtuk. Így a tavaszi és nyári időszak előtt ajánlott ezeket rendbe tenni és letakarítani. Ehhez pedig számos vegyszermentes trükk létezik.

Tipp Tippek galambok ellen – 5 ötlet, mellyel „galambmentes” lehet erkélyed

Eleged van abból, hogy a galambok összepiszkítják az erkélyedet? Esetleg attól tartasz, hogy betegséget hordozva zavarognak a teraszodon? Akkor jól jönnek neked a tippek galambok ellen.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin