Gyerekek tervezte hálószobák – Ha minden lehetséges volna!

Gyerekek tervezte hálószobák – Ha minden lehetséges volna!

A kicsik képzelete határtalan. Miért ne használjuk ezt ki a belsőépítészetben is? Ezek a gyerekek tervezte hálószobák igazolják a kreativitás végtelenségét.

Ötletládához ad!

A felnőttlét nem túl inspiráló. Házimunka, számlák, karrier, és csupa-csupa monoton feladat. De talán az egyik legunalmasabb pontja életünknek a hálószobáink képe.
A kisgyerekek imádják hálóikat, melyek rengeteget elárulnak személyiségükről. De mi történne akkor, ha megkérnék őket, hogy tervezzék meg birodalmukat úgy, hogy annak semmilyen korláta nincs?

Egy londoni székhelyű stúdió beleállt a projektbe. A NeoMam Studios több gyerek bevonásával valósította meg az elképzelést, a kicsik által tervezett szobákat pedig végül CGI technikával prezentálták, ráadásul igazán valósághűen.

A program célja az volt, hogy a gyerekek szemszögén keresztül új inspirációt hozzanak az otthon/hálószoba design témakörébe. Felnőttkorunk elérésével ugyanis limitáljuk azokat a berendezési lehetőségeket, melyek valójában elérhetők lennének. A kicsik kreativitásából tehát mindannyian tanulhatunk.

Íme az eredmények:

Elias Görögörszágból, 7 éves

gyerekek tervezte hálószobák
Forrás: Boredpanda.com

Elias egy színpadias jelenetet ábrázolt. A fő gondolat, hogy minden rönkökből, növényekből és fából készüljön. A képen látható továbbá egy halastó és egy tölgyfa mókusokkal. Az ágy falevél formájú, rajta tigrisfejes párna. A tévé a mennyezetről lóg le, az asztal rönkökből készül.
Íme, mindez a valóságban:

gyerekek tervezte hálószobák
Forrás: Boredpanda.com

Viola Ukrajnából, 9 éves

gyerekek tervezte hálószobák
forrás: Boredpanda.com

Viola két kedvenc színe a cián és a lila. Világoskék színű az ég és a vízesések, melyeket imád, a lila pedig a varázslat színe, a varázslókat is sokszor ezzel a színnel ábrázolják. Ő úgy képzelte, hogy a szoba falai kölcsönhatásba lépnek a szivárvánnyal, a nappal és a felhőkel is. Íme az eredmény:

gyerekek tervezte hálószobák
Forrás: Boredpanda.com

Inaya Pakisztánból, 5 éves

gyerekek tervezte hálószobák
Forrás: Boredpanda.com

Inaya szereti a természetet és a szabadtéri tevékenységeket. Ez mutatja a virágokat az ágyneműjén, a füvet az ágya alatt, és a hintát a fekhelyéhez közel. Az ovális alakú dolgok szintén közel állnak a szívéhez, ezért lett az ágy, a párnák és a tükör is ilyen formájú. A kis tervező továbbá azt is kérte, hogy a falak legyenek olyanok, mint egy puzzle. Végül egy őrülten csábító szoba lett belőle:

gyerekek tervezte hálószobák
Forrás: Boredpanda.com

Martin Spanyolországból, 6 éves

gyerekek tervezte hálószobák
Forrás: Boredpanda.com

Martin egy ötemeletes ágyat álmodott meg, ahová minden barátját meghívhatja, és ami úgy néz ki, mint egy felhőkarcoló. A lejutást onnan egy spirális csúszda segítené, lent pedig egy puha matracra lehet megérkezni. Martin szobája fényes, nagy ablakos, valamint mozivászonnal, saját fürdőszobával és akváriummal ellátott. Na, ez igazán fiús lett!

gyerekek tervezte hálószobák
Forrás: Boredpanda.com
Fundatipp
Ne húzd tovább, vágj bele mielőbb te is otthonod felújításába!
Kérj visszahívást a részletekért most!
Visszahívást kérek!

Köszönjük szépen érdeklődésedet!

Köszönjük érdeklődésedet! A megadott elérhetőségen kollégánk hamarosan felkeres téged!

Valami hiba történt.

Munkatársaink már dolgoznak a problémán, kérünk gyere vissza pár perc múlva.

Forrás

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Tipp Minden napra egy takarítási tipp – Így lesz rend kis lépésekben

A tiszta lakás sok melóba kerül. Ráadásul nehéz minden héten időt szakítani a rendrakásra. De mi van, ha nem egyben csinálod? Jöjjön minden napra egy takarítási tipp.

Otthon Egy csipet Mexikó az otthonban – Megmutatjuk, hogyan csináld

Ha május, akkor „Cinco de Mayo”, vagyis tükörfordításban május ötödike, a mexikói nemzeti identitás egyik legnagyobb ünnepe széles e világban. Noha a Cinco de Mayo alapvetően a puebla-i csata megemlékezésének napja Mexikóban, világszerte nem hivatalos Mexikó-ünnepként funkcionál.

Stílus Sárga fürdőszoba inspirációk – Egyszerre merész és elegáns

Valami egészen frissre vágysz otthonodban? Két szó: sárga fürdőszoba. Minden megvan benne, ami az üde, vidám környezethez elengedhetetlen.

Lakberendezés Nyitott polcok – A stílusos tárolás legfrissebb trükkjei

A nyitott polcok bizony okozhatnak fejtörést, ám egy dizájnosan berendezett verzió valósággal a lakásunk éke lehet

Lakások Tetőtéri csodalakás – Mert mindig van feljebb

Magasan van, kis alapterületű és még a falai is ferdék. Hát lehet az ilyet szeretni? Lehet! Következzen egy tetőtéri csodalakás!

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin