Ilyenről álmodozik mindenki – Lélegzetelállító folyóparti álomház

Ilyenről álmodozik mindenki – Lélegzetelállító folyóparti álomház

A gyönyörű, már-már mesebeli kialakítású ház úgy tornyosul a folyó felett, mint gyermekkorunk álmainak kerti lombháza. A különbség csak az, hogy ez nem csak nekünk gyönyörű. Ez valóban lenyűgöző!

Ötletládához ad!

Ilyenről álmodozik mindenki - Lélegzetelállító folyóparti álomház

Ilyenről álmodozik mindenki - Lélegzetelállító folyóparti álomház

Van egy rusztikus egyszerűség a belső térben.

“Ez nagyon is céltudatos  döntés volt. A modern, belga designra tekintettem inspirációként, egy egyszerű, fényűző minimalizmusra törekedve. A paletta semleges és monokróm, hogy ne térjen el a kívülről érkező szépség elől. Ráadásul a munkanapjaimat is itt töltöm, így fontos volt, hogy a szín és a minta, ami látható, egy menedék legyen az intenzív vizuális stimulációtól. Az utazás az én szenvedélyem, ezért a körútjaim során szerzett emléktárgyaimmal dekorálok. Ez teszi a házat otthonná számomra.”

Ilyenről álmodozik mindenki - Lélegzetelállító folyóparti álomház
Ilyenről álmodozik mindenki - Lélegzetelállító folyóparti álomház Ilyenről álmodozik mindenki - Lélegzetelállító folyóparti álomház

Ilyenről álmodozik mindenki - Lélegzetelállító folyóparti álomház Ilyenről álmodozik mindenki - Lélegzetelállító folyóparti álomház Ilyenről álmodozik mindenki - Lélegzetelállító folyóparti álomház

A ház megálmodója, Anne Hepfer New Yorkban született, de már Torontót tekinti otthonának. Nem is csodálkozunk. Ebben a házban bárki otthon érezné magát!

Egy igazi lírai családi otthont hozott létre.

“Megpróbálunk minél több emléket szerezni itt. Például minden vasárnap reggel kint készítjük a reggelit. Találkozókat, családi és baráti összejöveteleket tartunk, lusta grilleket és fondue-partiakat szervezünk. Esős ​​napokon tömegesen olvasunk könyveket. Minden évben egy trófea megy a családtagnak, aki a szezon során a legtöbb pisztrángot fogta. A házunk “forgalmas”, van benne élet!”

Ilyenről álmodozik mindenki - Lélegzetelállító folyóparti álomház

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Friss Lélegzetelállító tér az év legkülönlegesebb komolyzenei koncertjén

Korábban sehol sem látott produkcióval léptek az ötödik alkalommal életre hívott MVM ZENERGIA színpadára a hazai komolyzene nagyjai augusztus 29-én. Az élő zenei műsor mellett nagyszabású fényfestés, extra tartalmak, helyszíni bejelentkezések és interjúk varázsolták el a zenekedvelőket. Az MVM a koncert teljes jegybevételét megduplázta és a teljes összeget idén is jótékony célra ajánlotta fel, a közönségszavazás eredményeként az összeget a Csalogány EGYMI kapja meg.

Felújítás Így játék lesz a zuhanyzó felújítása – Mutatjuk, hogyan kezdj neki

Gondot okoz a zuhanyzó felújítása? Nem mertél még belevágni, mert nem vagy biztos benne? Túl drágának tartod? Tippjeinkkel segítünk megvalósítani!

Stílus Így kell a dohányzóasztalt dekorálni – Te jól csinálod?

Kíváncsi vagy, milyen a trendi dohányzóasztal dekoráció? Szívesen feldobnád a nappalit? Mutatjuk, hogyan csináld!

Otthon Love ya-project – Csoda 29 nm-en

Szeret, nem szeret, szeret. Ez amolyan szeretem munka volt a tulajdonos-tervező számára, hiszen nem ült a nyakán megrendelő, aki felülbírálta volna az elképzeléseit. Így egy év leforgása alatt pont az született meg a gyakorlatban, ami a terveken is szerepelt – kompromisszumok nélkül.

Tipp Csak 1 perc! – Ennyi idő kell, hogy mindig tiszta legyen az otthonod

Nincs idegesítőbb és utálatosabb dolog a rendrakásnál és takarításnál. Pedig, ha jól szerevzzük, elég lehet rá 60 másodperc is. Kíváncsi lettél, hogy ez hogyan működik? Cikkünkből kiderül!

Tipp Készülj fel mindenre! 7 dolog, amit mindenképp tudnod kell, mielőtt házat építesz

Házépítés előtt állsz? Szeretnél felkészülni minden eshetőségre? Íme 7 dolog, amit mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin