Finom minimalista kis lakás ellenállhatatlan erkéllyel megspékelve

Finom minimalista kis lakás ellenállhatatlan erkéllyel megspékelve

Mindig jó olyan enteriőröket látni, melyek rácáfolnak a kis terek szabta korlátokra. Ezt tudja ez a finoman minimalista kis lakás is.

Ötletládához ad!

A minimalista lakásbelsők szépségéhez aligha férhet kétség. A letisztult vonalak, a természetes egyszerűség keltette harmónia és a könnyed elegancia együttese bármilyen teret igazán otthonossá varázsol.

Ez a finom minimalista kis lakás is pontosan ettől válik ennyire kerekké. Mindössze 50 nm, a pasztell falszíneknek és a világos bútoroknak hála mégis sokkal nagyobbnak érződik. A terek elválasztása pedig rendkívül tanulságos. A konyhát a nappalitól mindössze egy kis elem határolja el, ami egyben a TV tartója is. A dekoráció minden elemében azonosítható ez a tudatosság: ha kell a sarokban meghúzódva, ha kell a mennyezetről lelógva, ha kell a komód tetején ácsorogva szépítik az enteriőrt – azaz soha nincsenek láb alatt. És, hogy hol a slusszpoén ebben a visszafogott térben? A teraszon. Az maga a városi oázis.

Galéria / 0 kép

Megnézem a galériát

Forrás: pufikhomes.com

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Otthon Egy eladásra felkészített budafoki panellakáson mutatjuk be, mi az a home staging!

Az ingatlan vonzóvá tétele, felkészítése az eladásra. A műfaj az angolszász lakáskultúrában ismert és elismert, de egyre többen alkalmazzák Európában is.

Tipp Redőny vagy reluxa? – A legfontosabb előnyök egy helyen

Bármennyire is imádjuk a napsütést és a természetes fényt, jó néha kizárni ezeket. De mi az okosabb megoldás? Redőny vagy reluxa?

Kert Ilyen egy autodidakta kertépítő és lakberendező birodalma – lélegzetelállító fotók!

A télben a legfájóbb a színek hiánya. Fejezetünk, mely a téli tervezgetésre és tavaszi megvalósításra buzdít, tartogat egy színes anyagot, mert bizony jó a nyári emlékeket télvíz idején elővenni. Irány a titkok kertje, azaz Uliczki Dóra autodidakta kertépítő és lakberendező birodalma.

Stílus Tavaszi hygge életérzés a lakásodban

Tavaszi hygge életérzés a lakásodbanA dánok kedvenc kifejezéséről, vagyis a „hygge”-ről legtöbbünknek puha, meleg porkócok, mécsestartók, gyertyák, közös téli esték jutnak eszünkbe. Nem is kérdés, hogy a hygge életérzés létjogosultságát skandináv eredete okán kézenfekvő az őszi-téli szezonnal párosítani, ugyanakkor tavasszal sem lehetetlen belecsempészni az életünkbe.

Felújítás Így jártam, amikor ablakcserére adtam a fejem

Ablakcsere: erre a szóra 361 ezer oldalt talál a Google. Nincs hát egyszerű helyzetben az, aki ablakcsere előtt áll, és a megfelelő vállalkozót keresi erre a feladatra.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin