Finom minimalista kis lakás ellenállhatatlan erkéllyel megspékelve

Finom minimalista kis lakás ellenállhatatlan erkéllyel megspékelve

Mindig jó olyan enteriőröket látni, melyek rácáfolnak a kis terek szabta korlátokra. Ezt tudja ez a finoman minimalista kis lakás is.

Ötletládához ad!

A minimalista lakásbelsők szépségéhez aligha férhet kétség. A letisztult vonalak, a természetes egyszerűség keltette harmónia és a könnyed elegancia együttese bármilyen teret igazán otthonossá varázsol.

Ez a finom minimalista kis lakás is pontosan ettől válik ennyire kerekké. Mindössze 50 nm, a pasztell falszíneknek és a világos bútoroknak hála mégis sokkal nagyobbnak érződik. A terek elválasztása pedig rendkívül tanulságos. A konyhát a nappalitól mindössze egy kis elem határolja el, ami egyben a TV tartója is. A dekoráció minden elemében azonosítható ez a tudatosság: ha kell a sarokban meghúzódva, ha kell a mennyezetről lelógva, ha kell a komód tetején ácsorogva szépítik az enteriőrt – azaz soha nincsenek láb alatt. És, hogy hol a slusszpoén ebben a visszafogott térben? A teraszon. Az maga a városi oázis.

Galéria / 20 kép

Megnézem a galériát

Forrás: pufikhomes.com

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Otthon Hibátlanul hangolt galériás kislakás finom homok színekkel

Kis térben élni sok kihívást jelent. Egy lehetséges válasz ezekre, ha felfele is megpróbáljuk kihasználni a lehetőségeinket. Egy galériás kislakás ráadásul jóval több, mint puszta kényszermegoldás.

Tipp Komposzt a lakásban – Igen, abszolút lehetséges!

Komposzt bizony nem csak kertben készíthető. Hulladékaid egy részéből lakásban is készíthetsz magas szervesanyag-tartalmú anyagot.

Promóció HOME OFFICE, avagy IRODA OTTHON

A digitalizáció térhódításával egyre több munkakörben lehetséges távolról is, például otthonról elvégezni a feladatokat. A köznyelvben „home office”-nak nevezett távmunka ugyanakkor még nem széles körben elterjedt Magyarországon, amire a munkáltatói gyakorlat mellett a lakáskörülményeknek is lehet hatása.

Stílus Hangulatvarázs az erkélyen – 5 tipp az imádni való nyári balkonért

A jó idő beköszöntével egyre több időt töltünk a szabadban. Ki a kertben, ki a balkonon. Akinek utóbbi jutott, annak szeretnénk most egy kicsit segíteni. Hiszen egy kis hangulatvarázs az erkélyen mindig jól jön.

Stílus Már a víz alatt is ebédelhetünk – Megnyílt Európa első víz alatti étterme

Nemcsak az első, hanem a legnagyobb víz alatti étterme nyílt meg Európának. Az Under nevű helyen bizony bárkinek tátva marad a szája.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin