Ez a sztárlakás szerelembe ejt! Az amerikai színésznő otthona elképesztő

Ez a sztárlakás szerelembe ejt! Az amerikai színésznő otthona elképesztő

A színésznőt valószínűleg nem kell bemutatni, hiszen tehetsége önmagáért beszél. A világhírű sorozatban, a Stranger Things-ben is hatalmasat alakító Winona Ryder lakása maga az életre kelt romantika. Pillants be az otthonába, és ess te is szerelembe!

Ötletládához ad!

Winona Ryder bármilyen szerepet képes magára ölteni: akár történelmi karakterről, akár egy 80-as évekbeli amerikai édesanyáról is van szó, mindenben megállja a helyét. Otthonára azonban a modern romantika jellemző. Nézzük meg, miről is van szó.

Modern romantika

A színésznő a nappalit kényelmes térnek álmodta meg, nagy karosszékekkel és kandallóval. A helyiség berendezése otthonos és tiszta hangulatot áraszt, amelyben Kevin Haley színész (Winona jó barátja) is megcsillogtatta dekoros tehetségét. „Mindig is a bútorok érdekeltek” – mondja a színész.  „Azt akartam, hogy minden tökéletes és gyönyörű legyen, ezért komoly javításokat végeztem a lakásban.”

Winona Ryder számára, aki évekig bőröndökből élt, mielőtt gyors egymásutánban két házat is vásárolt, Haley a lehető legjobbkor jött. A színésznő szerint barátja „megmentette az életét”, ugyanis fogalma sem volt róla, hogyan hagyhatná meg a ház varázsát és modernizálhatná azt egyszerre.

Miután Ryder meglátta, mittett a saját lakásával Haley, tudta, hogy egy húron pendülnek ízlés ügyében.„Soha nem hagyatkoznék mások döntésére, de Kevin ízlésében 100%-ig megbízom.”

Az első feladat az volt, hogy a ház állapotát a lehető legközelebb állítsa az eredetihez. Ezt főként színekkel és berendezési tárgyakkal oldotta meg, illetve az apró teraszt és a lejtős hátsó udvart romantikus kertté alakította, ahol Ryder szívesen üldögél vagy fest.

Ametiszt kristályok, zöld bársony és rubinvörös

Haley gyakran talál inspirációt az első tárgyban, amiért a házat megveszi. Ebben az esetben egy 19. századi cseh csillár volt a befutó, mely ametiszt kristályait az étkező díszítéséhez fel is használta. Hasonló árnyalatokat, zöld bársonyt és rubinvöröst használt ahhoz, hogy megteremtse a ház színharmóniáit.

A modern romantikával szemben a színésznő New York-i lakása teljesen más hangulatot áraszt, amely elsősorban városi és kifinomult jelzőkkel illethető.

Haley dekorációs inspirációit egy 1940-es francia asztalból merítette, melynek kovácsoltvas alapját zenei jegyzetek díszítik. Az egész házat átjárja ez a hangulat, és más bútordarabokon is megjelenik.

Az étkezőben és a hálóbankorabeli bútorokat és fényűző textíliákat kevert össze, melyek tovább gazdagítottáka szobák halvány színét.

Mivel Winona Ryder karrierje egyre inkább felfelé ível, kevés időt tölt otthon, munkája során azonban sokszor kényelmetlen ruhadarabokba kényszerül. Éppen ezért fontos neki, hogy az otthon eltöltött időben visszavonulhasson és kényelmesen tölthesse szabadidejét.

Galéria / 8 kép

Megnézem a galériát

Forrás: AD

Fundatipp
Végre megvennéd álmaid otthonát?

Élj a lehetőséggel és kérj visszahívást!
Visszahívást kérek!

Köszönjük szépen érdeklődésedet!

Köszönjük érdeklődésedet! A megadott elérhetőségen kollégánk hamarosan felkeres téged!

Valami hiba történt.

Munkatársaink már dolgoznak a problémán, kérünk gyere vissza pár perc múlva.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Tipp A tetőtér beépítésén gondolkozol? Erről semmiképp ne feledkezz meg

A padlásról vagy tetőtérről sokunknak az jut eszébe, hogy egy tökéletes hely arra, hogy a felesleges holmikat elraktározzuk. Sok gyerekkori rémtörténet és álmatlan éjszaka is köszönhető a padláson "lakozó" szörnynek. Ideje azonban, hogy félretegyük ezt. Legyen a padlás inkább egy szuper hely az otthonunkban.

Felújítás Panellakás falbontás – Ezekre figyelj oda, mielőtt kalapácsot ragadsz

A panellakások esetében gyakran felmerülő lépés lehet a felújítás során a falbontás, falvágás. Vajon hogyan lehet ezt jól kivitelezni?

Tipp Viszlát, tapéta! Ennél jobb eltávolítási módot nem találsz

Ha eljön az átalakítás ideje, van, hogy a tapétától is meg kell válni. De vajon, hogyan szabadulj meg tőle a legjobb módon?

Otthon Lányszobák személyre szabva

Több mint hat évvel ezelőtt két kislány lakrészének készült a tetőtéri szoba. Amikor a lakást választottuk, fontos szempont volt, hogy legyen lehetőség a későbbi szétköltözésükre. Ennek most jött el az ideje.

Kert Ez a 7 fűszernövény nem hiányozhat a konyhádból

Tartsd ezeket a fűszernövényeket a konyhaablakban, hogy mindig friss hozzávalóid legyenek a főzéshez.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin