Erről álmodik minden szerelmes! Tökéletes közös otthont teremtett magának ez a pár

Adott egy kreatív pár, akik épphogy csak túl vannak az esküvő varázsán, máris a közös élet első komoly kihívása előtt állnak. Két külön otthonukat kell egy közös fészekbe összeolvasztani.

Ötletládához ad!

“Mielőtt összeházasodtunk, az otthonom bolhapiacon vásárolt régiségek és a nagymamám hagyatékainak tárháza volt. Az egyetemi csoporttársammal éltem akkor már négy éve egy fedél alatt, gyakorlatilag ő gondoskodott a háztartásról, mert én munkámból adódóan alig voltam otthon” – mesél házassága előtti életéről Molly, az ifjú feleség. Majd megismerte későbbi férjét, Asher-t, akivel hamarosan össze is kötötte életét papíron és a való életben egyaránt. Közös otthonuk kialakításába engednek most bepillantást, ami tanulságos lehet minden friss házas számára.

Minden álmod egy saját lakás?
Mi segítünk a megvalósításban! Kérj visszahívást most a részletekért!
Visszahívást kérek!

Köszönjük szépen érdeklődésedet!

Köszönjük érdeklődésedet! A megadott elérhetőségen kollégánk hamarosan felkeres téged!

Valami hiba történt.

Munkatársaink már dolgoznak a problémán, kérünk gyere vissza pár perc múlva.

Mellékesnek tűnik, pedig alegkevéséb sem az. Sokat számít, milyen képekkel, festményekkel díszítjük közös otthonunk falát, hiszen ezek hangulata és a hozzájuk fűződő érzéseink határozzák majd meg a lakás egészének kedélyállapotát. Jelen cikk főszereplői pontosan tisztában voltak ezzel, és a legideálisabb megoldás megtalálására törekedtek, amikor a műalkotások sorsáról kellett dönteniük. Végül a férj ízlésvilága esett nagyobb súllyal a latba. Ő ugyanis a modern festmények igazi rajongója, míg párja inkább “mindenevő”. A kettő szűk keresztmetszetét pedig a kortárs alkotások adták, így a közös otthonban előbbi legkedvesebb műalkotásai kerültek ki a falra.

Mivel mindketten széles baráti társasággal rendelkeznek, fontos szempont volt, hogy otthonukat felkészítsék akár egy nagyobb vendégsereg fogadására is. Erre pedig nem sajnálták a pénzt: a konyhába vásároltak egy nagyobb étkezőasztalt kellő mennyiségű “plusz” székkel, így ott akár 10 fő is elfér, ha úgy adódik.

A nappali berendezésénél elengedték korábbi lakásaik bútorait, és úgy döntöttek, közösen választják ki ennek a helyiségnek a berendezési tárgyait. “Az egyik legkedvesebb közös szerzeményünk egy velencei tükör, mely a nappali falán kapott helyet. Nagyon jó döntés volt, hogy nem akartunk minden szobát “készletről” felszerelni, hanem együtt jártuk a boltokat, és az ízlésünket közös nevezőre hozva együtt választottuk ki a lakás több hangsúlyos elemét is” – fogalmaz meg egy fontos tanulságot az összeköltözésükről az ifjú ara.

A sors keze lehet abban, hogy összeköltözésük előtt mindkettőjük hálószobája minimalista stílusban, a fehér és a kék színekre épült, így adta magát, hogy közös fészküket is ilyen hangulatban alakítsák ki.

“Kedvenc helyiségünk a lakásban egyértelműen a háló. Kényelmes, világos, puha.”

Az ifjú pár legfontosabb tanácsa az összeköltözés előtt állóknak, hogy legyenek türelmesek és kompromisszumkészek egymással. Boldogságuk nagyban múlik azon, hogy mindketten otthon érzik-e magukat közös lakásukban, ezért ezt a szempontot tartsák a legfontosabbnak minden döntésnél.

Forrás: domino.com

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Otthonod modernizálása Fundamenta lakásszámlával is finanszírozható.
Megnézem
Bezárom
Tipp 5 növény, amit a fürdőszobába is tehetsz

A legújabb trend a zöld fürdőszoba, ami azt jelenti, hogy megjelennek a természetes dolgok is – a vízen kívül - a fürdőhelyiségben, például a növények. Persze nem mindegyik való oda, de ez az 5 kifejezetten jól érezné magát ott.

Dekor Így dobd fel otthonodat fekete-fehér csíkokkal!

A csíkos dolgokat nem szeretjük, hanem egyenesen imádjuk! Ha te is rajongója vagy a fekete-fehér csíkoknak, még ha a lakberendezésről is van szó, akkor galériánk képei biztosan nagyon fognak tetszeni.

Otthon A hollywoodi filmcsillag otthona a vintage stílus egyik mintadarabja!

Van, hogy a legnagyobb sztárok is az egyszerűséget keresik otthonukban. Nem gyakori, de akad ilyen. Találtunk is egyet.

Otthon Nem fogod elhinni, hogy mekkora ez a lakás!

Mielőtt elárulnánk, nézegesd egy kicsit a képeket, és próbáld meg kitalálni magad!

Tipp Bolha a lakásban? Így szabadulj meg tőle!

Kutyusod vagy cicusod mostanában sokat vakarózik? Esetleg apró, fekete, "ugráló" bogarakat látsz itt-ott? Ne ijedj meg, de valószínűleg bolhák költöztek be hozzád.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin