Hoppá! Ez a kiskutya saját szobát kapott

Hoppá! Ez a kiskutya saját szobát kapott

És nem is akármilyen. Következzen egy édes történet egy kutya- és gyerekszerető családról.

Ötletládához ad!

Egyedüli kedvencből nagytesó

Adott egy család, melyben eddig csupán férj és feleség, no meg egy édes négylábú élt. Utóbbi Molly, egy kiskutya, a maga kiemelt szerepével és bejárási jogával a lakás bármely pontjára. Eljött azonban a pillanat, amikor a háromtagú család négytagúvá bővült, ez pedig óhatatlanul kihatott a szőrös kedvenc mindennapjaira is. Mit lehet ilyenkor tenni?

A lelkiismeretes gazdák is ugyanezt kérdezték maguktól. Elkezdték megkeresni azt a megoldást, mellyel mindenki a lehető legjobban jár. Mivel nem szerették volna, hogy kedvencük bármiben is hiányt szenvedjen – főleg nem kényelemben -, úgy döntöttek, hogy a lépcső alatti területet alakítják át neki kutyaszobává. Így közel marad hozzájuk, mégis tisztes távolságra a kisbabától. Egy teljesen üres, lefalazott részből varázsoltak kutyavagány kutyalakot. Nem mindennapi projekt!

Nézzétek végig ennek az egyedülálló helyiségnek a kialakítását megörökítő képsorozatot! Minden darabjából süt a szeretet és a törődés.

 

Galéria / 27 kép

Megnézem a galériát

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Tipp Antik and Art Budapest – A Millenárison indul újra!

Több mint 10 éves kihagyás után Antik and Art Budapest néven újjáéled a nagy sikerű Antik Enteriőr kiállítás és vásár.

Tipp Így tedd rendbe az otthonod 10 perc alatt

A legtöbb hétköznapi halandó általában nem rendelkezik huszonnégy órás házvezetőnővel, valamint a 21. században bizonyára sem ideje, sem energiája arra, hogy naponta órákat töltsön azzal, hogy gatyába rázza a házat. Viszont te tedd rendbe otthonod seperc alatt!

Stílus Tavaszi DIY ötletek – Frissek, szépek, imádni valók

Napsütés, színek, friss levegő. Ezek mindig jó hatással vannak a kreativitásra. Ha te is érzed a pezsgést, ne fogd vissza magad. Itt vannak a legjobb tavaszi DIY ötletek hozzá.

Friss Az idén április elején lesz a CONSTRUMA

Az idei évben egészen korán, április 3-7. között ismét érdemes kilátogatni a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba, a CONSTRUMA Otthonteremtési csokorra mindazoknak, akik már építkeznek vagy csak tervezik, vagy épp már a lakásbelső kialakításánál, esetleg a kerttervezésnél tartanak. Mintegy 500 kiállító 5 pavilonban és a szabadterületen vonultatja fel legújabb kínálatát. Gyakorlati bemutatók, ingyenes tanácsadások, akciók színesítik a kínálatot.

Otthon Sorsszerű: a 45. megnézett ingatlant vette meg a 45. születésnapjára – azonnal beleszeretett!

Házigazdánk, Bella 45. születésnapján találta meg álmai otthonát, misztikus módon a 45. ingatlanként, amit a keresgélése alatt végigjárt.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin