Ekkorát még nem láttunk! Ennek a lakásnak a méretei egészen hihetetlenek

Ekkorát még nem láttunk! Ennek a lakásnak a méretei egészen hihetetlenek

Vannak kis otthonok és egészen szűkös stúdiók. Valamint van ez a lakás, ami felülírja mindazt, amit eddig az alapterületről gondoltunk.

Ötletládához ad!

A kicsinél is kisebb

11 négyzetméter. Mindössze ekkora ez az egyterű zug, mely minden szempontból csupa izgalom. Hiszen ekkora alapterületen berendezkedni épp akkora kihívás, mint amekkora kaland – még akkor is, ha minden alapvető felszerelésnek találtak benne helyet valahogy, valahol. Noha önszántából senki nem vállalna magára ilyen életeret, sokat lehet tanulni tőle.

Minden rejtve marad

Leginkább arról, hogyan lehet egy kicsi teret okosan használni. Ennek a törpelakásnak a válasza erre: beépítéssel. A két személyre szabott emeletes ágy a legszebb példája ennek, az ugyanis két alvás között eltüntethető a falban. Aztán ott van a “konyhasarok” – a szó legszorosabb értelmében. Ezt is két fal közé tervezték, és a mosdó alá szabott hűtővel és sütővel az utolsó centiméterig ki is használták.

Horgonyt fel!

A lakás méretei mellett a lakótér tematikája is igazán egyedülálló. A hajóbelsőre emlékeztető dizájn tökéletes választás ekkora térbe. Egyrészt azért, mert a szűkösséghez jól passzol egy hajókabin hangulatvilága. Másrészt pedig a tematikusan ideillő belső dekorációs elemek – így a víz tisztaságát megidéző hatalmas üvegfal, az átlátszó étkezőszett és a természetes fényt gazdagon átengedő ablakok – vizuálisan is rendkívül jó szolgálatot tesznek, hiszen tágítják a szobát.

Bevállalnád néhány napra?

Galéria / 13 kép

Megnézem a galériát

Forrás: kvartirastudio.ru

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Tipp Antik and Art Budapest – A Millenárison indul újra!

Több mint 10 éves kihagyás után Antik and Art Budapest néven újjáéled a nagy sikerű Antik Enteriőr kiállítás és vásár.

Tipp Így tedd rendbe az otthonod 10 perc alatt

A legtöbb hétköznapi halandó általában nem rendelkezik huszonnégy órás házvezetőnővel, valamint a 21. században bizonyára sem ideje, sem energiája arra, hogy naponta órákat töltsön azzal, hogy gatyába rázza a házat. Viszont te tedd rendbe otthonod seperc alatt!

Stílus Tavaszi DIY ötletek – Frissek, szépek, imádni valók

Napsütés, színek, friss levegő. Ezek mindig jó hatással vannak a kreativitásra. Ha te is érzed a pezsgést, ne fogd vissza magad. Itt vannak a legjobb tavaszi DIY ötletek hozzá.

Friss Az idén április elején lesz a CONSTRUMA

Az idei évben egészen korán, április 3-7. között ismét érdemes kilátogatni a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba, a CONSTRUMA Otthonteremtési csokorra mindazoknak, akik már építkeznek vagy csak tervezik, vagy épp már a lakásbelső kialakításánál, esetleg a kerttervezésnél tartanak. Mintegy 500 kiállító 5 pavilonban és a szabadterületen vonultatja fel legújabb kínálatát. Gyakorlati bemutatók, ingyenes tanácsadások, akciók színesítik a kínálatot.

Otthon Sorsszerű: a 45. megnézett ingatlant vette meg a 45. születésnapjára – azonnal beleszeretett!

Házigazdánk, Bella 45. születésnapján találta meg álmai otthonát, misztikus módon a 45. ingatlanként, amit a keresgélése alatt végigjárt.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin