Bevásároltak! Jennifer Lopez és kedvese káprázatos közös otthont talált magának

Bevásároltak! Jennifer Lopez és kedvese káprázatos közös otthont talált magának

A mediterrán szépségű színésznő és ex-sportoló kedvese nem akármilyen kilátást vásárolt magának egy luxusingatlan képében.

Ötletládához ad!
Fundatipp
Valósítsd meg terveidet Fundamentával!
Kérj most visszahívást a részletekért!
Visszahívást kérek!

Köszönjük szépen érdeklődésedet!

Köszönjük érdeklődésedet! A megadott elérhetőségen kollégánk hamarosan felkeres téged!

Valami hiba történt.

Munkatársaink már dolgoznak a problémán, kérünk gyere vissza pár perc múlva.

A sztárpár kapcsolata vitathatatlanul új szintre lépett. Egy évnyi felhőtlen szerelem után ugyanis arra az elhatározásra jutottak, hogy egy hibátlanul megkomponált New York-i apartmanlakásban kezdenek közös életet.

Egy olyan ingatlanban, mely teljes egészében kimeríti a tökéletes otthon fogalmát. Már maga a tény, hogy 370 nm teret bocsát új tulajdonosai rendelkezésére, józan paraszti ésszel nehezen felfogható. Ehhez jön még az a finom és elegáns hangulatvilág, mely a fehér és natúr színek adta alapból sugárzik. A konyhában ér csúcsra mindez, ahol a modern és letisztult elemek dominálnak. Mintha eredendően J.Lo-ra szabták volna az egészet… A lakásbelsőben a helyen kívül fényből van még bőven. A három hálószobás apartman hatalmas ablakai a nap minden szakában csalogatják befele a nap sugarait. Amit pedig kifele adnak, az a slusszpoén.

Akárhonnan nézzük ugyanis – a nappaliból, a fürdőből vagy az olvasósarokból – New York semmihez sem fogható látképe fogadja az embert ebben a 36. emeleti mennyországban, középpontjában a mindig zöld Central Parkkal. Gyanítjuk: nem lehet betelni vele.

Te tudnál kedvenc helyiséget választani magadnak ebben a lakásban?

Galéria / 6 kép

Megnézem a galériát

Forrás

 

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Gyerek RAJZPÁLYÁZAT! Rajzold le nekünk álmaid otthonát, és nyerj alkotásoddal

Szeretsz rajzolni? No, és tervezgetni? Ha mindkettőre egy nagy igen a válasz, akkor tarts velünk, mert egy szuper játékra invitálunk.

Otthon Ahol a konyha a nappali – Egy budapesti lakás különös története

Érdekes változáson esett át az elmúlt években ez a konyha. Státusza megváltozott, a lakáson belül a fő szociális élettérré lépett elő, és ma már az étkezővel gyakran nagyobb négyzetméterszámon van jelen, mint a nappali. Most egy olyan budapesti otthonba látogatunk, ahol a lakás szociális tere erősen konyhahangsúlyos. Ez nem véletlen, vendéglátónk, Bezzegh Éva a gasztronómia szerelmese, nemrégiben megjelent Tizenkét hónap című munkájával pedig egészen új színt hozott a hazai szakácskönyvek piacára.

Friss Kreativitást, teljesítményt ösztönző alkotótér – dolgozószoba máshogyan

Mindenki másképpen dolgozik, és mindenkire más hat ösztönzőleg. De azt egyértelműen kijelenhetjük, hogy ha jó eredményeket szeretnénk elérni, akkor a jó munkához olyan helyiség szükséges, ahol minden komfort rendelkezésre áll és ahol jól érezzük magunkat. Engedd szabadon a fantáziád és álmodd meg azt a dolgozószobát, ahol szárnyalhatnak a gondolataid és ahol kiteljesedhetnek az új ötletek és a kreativitásod is.

Tipp Lakás szigetelés belülről – Ezek a legtutibb megoldások

Lakás szigetelés belülről – sokan szitokszóként emlegetik a szigetelés ezen fajtáját, de előfordul, hogy olyan épületbe költözöl, ahol másként nem oldható meg a meleg bent tartása.

Tipp 4 tipp, hogyan védd meg a tetőd a viharkároktól

Ahogy beköszönt az ősz, egyre gyakoribbak a viharok, melyek sajnos a tetőket sem kímélik. Szerencsére a viharkárok ellen védekezni nem lehetetlen. Az újHÁZ Centrum szakértői az alábbi tippekkel segítenek felkészíteni a tetőszerkezetet a szélsőséges időjárási viszonyokra.

Tipp Mikor szükséges a kéményseprés? Minden hasznos tudnivaló egy helyen

Ha van kémény az otthonunkban, akkor oda kell figyelnünk annak tisztítására és karbantartására. Mutatjuk, melyek az alapszabályok.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin