Ha látod, sem hiszed el! Íme, a legrondább eladásra kínált otthonok

Ha látod, sem hiszed el! Íme, a legrondább eladásra kínált otthonok

Az ingatlanügynökök rengeteg házat és lakást látnak. A nagy számok törvénye alapján pedig ezek között bizony előfordul olyan, ahol valami rettenetes megoldás vagy sufni munka szinte eladhatatlanná teszi önmagában az ingatlant.

Ötletládához ad!

Ami valakinek barátságos és szép, az másnak bizony értelmezhetetlen és lakhatatlan. Vanessa Van Winkle amerikai ingatlanügynök közzétett néhányat a kedvenc ingatlanja közül, ahol borzasztó egyedi megoldásokkal operáltak a lakberendezők. Összegyűjtöttük neked ezekből a “legjobbakat”:

Kád és lépcső egymás mellett…

A kép láttán csak az jut eszünkbe, hogy helykihasználásból ötös. Minek is szenvedni külön fürdőszobával, ha egyszerűen beteheted a kádat lépcsőházba? Csak azzal kell vigyázni, hogy csúszós lábbal óvatosan szálljunk ki a kádból, mert könnyen egy emelettel lejjebb találhatjuk magunkat. Talán jobb is, ha a törülköző mellett tartjuk rögtön az elsősegély dobozt is.

Ha látod, sem hiszed el! Íme, a legrondább eladásra kínált otthonok
Forrás: boredpanda.com

A WC…

Ahová a király is gyalog jár… de azt senki sem mondta, hogy ehhez királyi kényelem is dukál. Reméljük semmi olyan műveletet nem kell végezni ezen a helyen, amihez esetleg meg kell fordulni. Mindenesetre a szorulás ebben a WC-ben új értelmet nyer.

Ha látod, sem hiszed el! Íme, a legrondább eladásra kínált otthonok
Forrás: boredpanda.com

100% virágminta…

Úgy látszik, ha a legmagányosabb helyiségről van szó, könnyen megvadul a képzelet. Nem lennénk könnyű helyzetben, ha ennek a gyönyörű Dolce&Gabbana jellegű mellékhelyiségnek kellene búcsút inteni az ingatlan eladásával. Kalandos elmerülést kívánunk ebben a  minden részletében plüss és virágmintás berendezésben.

Ha látod, sem hiszed el! Íme, a legrondább eladásra kínált otthonok
Forrás: boredpanda.co

Ez ám az érdekes szoba…

Nem is értjük, hogy mi baj lenne ezzel a helyiséggel…Többször nem kell félbehagyni a délutáni teázás közbeni trécselést azonnali szükséghelyzetre hivatkozva. Ez a gyönyörű nappali minden szükségletre egyszerre kínál megoldást. Csak azt sajnáljuk, hogy a kandallót átalakították, azzal együtt lenne csak igazán magával ragadó és bensőséges a hangulat.

Ha látod, sem hiszed el! Íme, a legrondább eladásra kínált otthonok
Forrás: boredpanda.com

Ezek a tükrök…

Olyan sokan keresnek egyedi tükröt a lakásukba, de ilyennel még biztosan nem találkoztak az áruházak polcain. A síkok és egyenesek ennek a berendezési tárgynak nem szabhatnak határt. Különösen ajánlott azoknak, akik gyermekkorukban rajongtak a szellemkastélyok varázstükrei iránt. Nem is lehetne könnyebb a reggeli sminkelés, ha minden profilunkat egyszerre láthatjuk!

Ha látod, sem hiszed el! Íme, a legrondább eladásra kínált otthonok
Forrás: boredpanda.com

Érdekes megoldás…

Tegyük a szívünkre a kezünket: mintha már láttunk volna ehhez hasonló igényességet a Kárpát-medence paradicsomában is. Az úgynevezett ’jólvanazúgy” berendezési stílus csodás példája igazolja, hogy miként lehet valami egyben királyi és funkcionális annak ellenére, hogy frusztráló módon nincs a helyén. Ezen művészeti stílus emelt szintű példája, amikor a homlokzati gipszstukkó oroszlánfejet megcsonkítva sikerül elhelyezni a konvektor kivezető nyílását.

Ha látod, sem hiszed el! Íme, a legrondább eladásra kínált otthonok
Forrás: sadanduseless.b-cdn.net

A kockás minta szerelmeseinek

Ugye megvan az az érzés, amikor teszel egy külföldi kirándulást, és az onnan merített inspirációkat próbálod átemelni a lakásodba? A képen látható lakás tulajdonosával is ez történhetett egy skót kiruccanását követően. Reméljük, hogy skót szoknyára már nem ruházott be az illető, különben nagyon nehéz lesz megtalálnia a kanapéra dobott ruhát. A képeket nézve mi határozottan úgy gondoljuk, hogy nem kell feltétlenül lakberendezéssel foglalkoznia.

Ha látod, sem hiszed el! Íme, a legrondább eladásra kínált otthonok
Forrás: onstage-online.com
Fundatipp
Végre megvennéd álmaid otthonát?

Élj a lehetőséggel és kérj visszahívást!
Visszahívást kérek!

Köszönjük szépen érdeklődésedet!

Köszönjük érdeklődésedet! A megadott elérhetőségen kollégánk hamarosan felkeres téged!

Valami hiba történt.

Munkatársaink már dolgoznak a problémán, kérünk gyere vissza pár perc múlva.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Tipp 4 tipp a gyors költözéshez

Költözni sosem könnyű, de ha mindezt gyorsan kell kivitelezned, akkor különösen nehéz feladatnak fogod megélni. Ha rövid határidőn belül kell összepakolnod az életed, ez a négy tipp segíteni fog abban, hogy ne éld meg annyira rosszul az otthonváltást.

Tipp DIY őszi dekorációk – Olcsó és szuper ötletek kintre és bentre is

A legjobb DIY őszi dekorációk, melyekkel könnyedén feldobhatod az otthonodat. Készítsd el velünk a legszebb és legolcsóbb díszeket.

Stílus Ettől a nyilvános WC-től eldobod az agyad – Ezt látnod kell!

Nyilvános illemhely egy kicsit másképp, norvég módra. Ide te is tutira bemennél.

Tipp Őszi DIY ötletek gyerekeknek – Ezeket mindketten imádni fogjátok

A nyári élmények után visszatérni a suliba mindig igazi kihívás. Az iskola és munka mellett azonban jó, ha szántok egymásra egy kis időt, és miért ne tehetnétek ezt játékos formában?

Felújítás MAJD ÉN MEGOLDOM – Tedd fel magad a tapétát!

Csináld magad! Népszerű jelszó manapság – két okból is. Egyrészt mert kellő utánajárással számtalan otthon(sz)építő projekt akár saját kezűleg is megoldható, amivel megspórolhatjuk a drága szakemberek költségét. Másrészt pedig az a felújítás, amit magunk végzünk el, lelkünknek is sokkal kedvesebb, nem igaz? Ennek jegyében indítjuk el új sorozatunkat, melyben szeptember folyamán hétről hétre tematikusan összegyűjtjük a legnépszerűbb otthonfelújítási munkálatokhoz tartozó alapvető tippeket és tanácsokat. Jelige: #MAJDÉNMEGOLDOM.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin