Ahol a fa az úr – Apró, mégis rendkívül egyedi stúdióban jártunk

Ahol a fa az úr – Apró, mégis rendkívül egyedi stúdióban jártunk

A természetből sosem elég. Minél több van belőle körülöttünk, annál többet akarunk. Most jöjjön egy kis lakás, ahol a fa az úr.

Ötletládához ad!

Hiába minden formabontó ötlet, a természetnél és a természetes alapanyagoknál úgysem találunk jobb lakótársat. Mert a fa vagy a beton letisztult egyszerűsége ellenére is képes tartalommal megtölteni bármilyen teret. Pláne, ha együtt vannak jelen.

Ahol a fa az úr

Márpedig ebben a 45 nm-es kislakásban ez a két anyag nyerte a leghangsúlyosabb szerepet. A falak nem kaptak festéket, szürkeségük ellenére mégis színesek. Hiszen a konyha hasonló tónusú bútorelemeivel együtt ezt az árnyalatot teszik meg a lakás egyik meghatározó hangulati elemévé. Ebbe csempész finom melegséget a fa burkoltok (és azokkal harmonizáló lámpabúrák) barnasága, a végletek összehozva ezzel az enteriőrben. A hálótér leválasztása pedig egyenesen zseniális, hiszen a vékony fa gerendákból álló “fal” úgy különít el, hogy közben láttatni is enged, ami egy ilyen kis térben vitathatatlanul a legokosabb megoldás.

Galéria / 15 kép

Megnézem a galériát

Forrás: pufikhomes.com

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Otthon Fák köré épült társasház – Amikor mi igazodunk a természethez

Lehet (a levegőbe) beszélni a környezetvédelemről, és lehet tenni is érte. Tökéletes példával szolgálnak utóbbira azok, akiknek a fejében ez a fák köré épült társasház megszületett.

Tipp Lehetőségek az ágy alatti tér kihasználására – 4 alternatívát mutatunk

Mindig az a fránya helyszűke... Most jobbnál jobb tippeket hoztunk az ágy alatti tér megfelelő kihasználására, hogy többé ne legyen ilyen gondod.

Kert Fa vagy műanyag kerti játék? – Ez itt a kérdés

Az élettartamra vagy a természetességre szavazzunk-e inkább, avagy (röviden) fa vagy műanyag kerti játék kerüljön az udvarra? Nem is olyan egyszerű a kérdés, hiszen – mint minden másban – gyermekeinknek itt is a legjobbat akarjuk.

Tipp Szúnyogmentes otthon természetesen – 5 növény, amire rábízhatod magad

Sok szépsége mellett a nyár egyik legnagyobb hátránya a rengeteg vérszívó, ami miatt nem győzzük zárva tartani az ablakokat. Pedig a szúnyogmentes otthon nem elérhetetlen.

Lakások Lakberendezési ötletek kis lakás esetén – Tágítsd a teret!

Sokunk küzd a "kis lakás - kevés tér" üggyel. De ne problémaként fogd fel. Néhány okos tanáccsal meglepően sokat hozhatsz ki az aprócska terekből.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin