Ahol a fa az úr – Apró, mégis rendkívül egyedi stúdióban jártunk

Ahol a fa az úr – Apró, mégis rendkívül egyedi stúdióban jártunk

A természetből sosem elég. Minél több van belőle körülöttünk, annál többet akarunk. Most jöjjön egy kis lakás, ahol a fa az úr.

Ötletládához ad!

Hiába minden formabontó ötlet, a természetnél és a természetes alapanyagoknál úgysem találunk jobb lakótársat. Mert a fa vagy a beton letisztult egyszerűsége ellenére is képes tartalommal megtölteni bármilyen teret. Pláne, ha együtt vannak jelen.

Ahol a fa az úr

Márpedig ebben a 45 nm-es kislakásban ez a két anyag nyerte a leghangsúlyosabb szerepet. A falak nem kaptak festéket, szürkeségük ellenére mégis színesek. Hiszen a konyha hasonló tónusú bútorelemeivel együtt ezt az árnyalatot teszik meg a lakás egyik meghatározó hangulati elemévé. Ebbe csempész finom melegséget a fa burkoltok (és azokkal harmonizáló lámpabúrák) barnasága, a végletek összehozva ezzel az enteriőrben. A hálótér leválasztása pedig egyenesen zseniális, hiszen a vékony fa gerendákból álló “fal” úgy különít el, hogy közben láttatni is enged, ami egy ilyen kis térben vitathatatlanul a legokosabb megoldás.

Galéria / 15 kép

Megnézem a galériát

Forrás: pufikhomes.com

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Otthon Harry herceg és Meghan Markle gyermekének hálószobája

A hercegi pár a babvárás utolsó fázisában van, frogmore-i birtokukon is minden készen áll a kisded érkezésére. Most a babaszoba nyomában jártunk.

Lakások Tetőtér stílusosan – Így is lehet élni ferde falak között

A padlástértől sokan félnek. Pedig a most következő tetőtér stílusosan bizonyítja, hogy jó érzékkel bármilyen térből teljes értékű otthon válhat.

Felújítás Műanyag nyílászárók festése – Így csináld, hogy jól csináld!

A műanyagból készült tárgyak általában nem szorulnak festésre, ez egy hatalmas előnyük. Néha mégis előfordul, hogy esztétikai okokból váltanánk.

Otthon Hibátlanul hangolt galériás kislakás finom homok színekkel

Kis térben élni sok kihívást jelent. Egy lehetséges válasz ezekre, ha felfele is megpróbáljuk kihasználni a lehetőségeinket. Egy galériás kislakás ráadásul jóval több, mint puszta kényszermegoldás.

Tipp Komposzt a lakásban – Igen, abszolút lehetséges!

Komposzt bizony nem csak kertben készíthető. Hulladékaid egy részéből lakásban is készíthetsz magas szervesanyag-tartalmú anyagot.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin