Ahol a fa az úr – Apró, mégis rendkívül egyedi stúdióban jártunk

Ahol a fa az úr – Apró, mégis rendkívül egyedi stúdióban jártunk

A természetből sosem elég. Minél több van belőle körülöttünk, annál többet akarunk. Most jöjjön egy kis lakás, ahol a fa az úr.

Ötletládához ad!

Hiába minden formabontó ötlet, a természetnél és a természetes alapanyagoknál úgysem találunk jobb lakótársat. Mert a fa vagy a beton letisztult egyszerűsége ellenére is képes tartalommal megtölteni bármilyen teret. Pláne, ha együtt vannak jelen.

Ahol a fa az úr

Márpedig ebben a 45 nm-es kislakásban ez a két anyag nyerte a leghangsúlyosabb szerepet. A falak nem kaptak festéket, szürkeségük ellenére mégis színesek. Hiszen a konyha hasonló tónusú bútorelemeivel együtt ezt az árnyalatot teszik meg a lakás egyik meghatározó hangulati elemévé. Ebbe csempész finom melegséget a fa burkoltok (és azokkal harmonizáló lámpabúrák) barnasága, a végletek összehozva ezzel az enteriőrben. A hálótér leválasztása pedig egyenesen zseniális, hiszen a vékony fa gerendákból álló “fal” úgy különít el, hogy közben láttatni is enged, ami egy ilyen kis térben vitathatatlanul a legokosabb megoldás.

Galéria / 15 kép

Megnézem a galériát

Forrás: pufikhomes.com

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Stílus Már a víz alatt is ebédelhetünk – Megnyílt Európa első víz alatti étterme

Nemcsak az első, hanem a legnagyobb víz alatti étterme nyílt meg Európának. Az Under nevű helyen bizony bárkinek tátva marad a szája.

Kert Szódabikarbóna a kertben – 7 praktika, amiről talán még nem is hallottál

Azt régóta tudjuk, hogy házon belül mekkora kincs, de most azt is megmutatjuk, hogy a szódabikarbóna a kertben is nagy hasznunkra lehet.

Otthon Panel születésnap – Idén 60 évesek az első panellakások

Egy letűnt kor ikonikus építményei, de még ma is több százezer embernek adnak otthont. Bizony, a panel még mindig itt van, ráadásul most születésnapja van.

Otthon Minimalista lakás meleg tónusokkal – Ütős érv az üvegfal mellett

A minimalizmus egyet jelentene a szolidsággal? Dehogy! A most következő enteriőr a bizonyíték erre. Következzen egy üvegfal egy minimalista lakásban.

Stílus Ami igazán meghozza a húsvéti hangulatot: a tojásfestés

A tojásfestés az egyik legrégebbi húsvéti hagyomány, ráadásul olyan program, melyben az egész család részt vehet. Elhoztuk ma a legjobb technikákat.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin