Ez a lakás messze nem az, aminek első ránézésre látszik

Ez a lakás messze nem az, aminek első ránézésre látszik

Esetleges, befejezetlen, bohókás. Ezek az első dolgok, melyek eszünkbe juthatnak, amikor ránézünk az 53 nm-es kislakás képeire. De az első benyomás ezúttal csalóka.

Ötletládához ad!

Kreatív könnyedség – ez a legjobb kifejezés arra, amit ez a lakásbelső sugall magáról. És bár elsőre nem annyira egyértelmű, itt minden mindennel összhangban áll. Következzen egy 53 nm-es kislakás a maga bájával és minden tanulságával.

Van is benne, meg nincs is

Játékos könnyedségre vágysz otthonodban? Csináld azt, amit ebben a lakásban is látsz. Szekrénysorok helyett állíts be ruhaállványokat, melyeken szabadon lóghatnak kedvenc darabjaid. A falra rögzített műalkotások helyett egyszerűen támaszd le itt-ott a padlón a festményeket, ezzel is megtörve a konvenciókat.Végül pedig szerelj fel minél több lebegő polcot és nyitott tartóelemet, mert azoktól lesz igazán szabad a tér. És ha ehhez a sárga szín választod alapnak, még a vidámságfaktor is garantált. Pont úgy, ahogy ebben az otthonban is.

Lapozgasd végig a mintául szolgáló 53 nm-es kislakás csokorba szedett képeit!

Galéria / 17 kép

Megnézem a galériát

Forrás:pufikhomes.com

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Tipp Imádod a kéket de nem tudod milyen színnel párosítsd? Segítünk!

Az ezerarcú kék már önmagában is csodálatos árnyalat. Hát még ha kombinálod is! Nézd meg, hogy mi mi mindent tennénk mellé.

Stílus 2019 legjobb fürdőszoba trendjei – Mi megy és mi marad?

Fürdőszoba és fürdőszoba közt is óriási a különbség. Színeik, megjelenésük, dekorálásuk sokféle lehet. Összeszedtük az idei év legjellemzőbb trendjeit.

Otthon Gazdálkodj okosan – Aktuális kerítésárak 2019-ben

Ha nyár, akkor kerítés. Egy jól kialakított telekatároló rendkívüli módon megkönnyíti mindennapjainkat – legyen szó kerti partikról, gyerekzsúrokról vagy kisállatokról.

Tipp Környezettudatosság otthonodban – Ezeket az Instagram oldalakat kövesd

A környezettudatosság minden szinten rendkívül fontos napjainkban. Szerencsére ma már mindenki kiveheti belőle a részét, akár otthon is.

Kert 5+1 romantikus kerti világítás egyszerűen a meghitt hangulatért

Nyáron nincs is jobb, mint esténként a szabadban üldögélni. Azonban ha lemegy a nap, érdemes különböző világítási lehetőségekkel megőrizni a nyári hangulatot. Cikkünkben 5+1 romantikus kerti világítás tippet gyűjtöttünk össze, amiből te is inspirálódhatsz.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin