Ez a lakás messze nem az, aminek első ránézésre látszik

Ez a lakás messze nem az, aminek első ránézésre látszik

Esetleges, befejezetlen, bohókás. Ezek az első dolgok, melyek eszünkbe juthatnak, amikor ránézünk az 53 nm-es kislakás képeire. De az első benyomás ezúttal csalóka.

Ötletládához ad!

Kreatív könnyedség – ez a legjobb kifejezés arra, amit ez a lakásbelső sugall magáról. És bár elsőre nem annyira egyértelmű, itt minden mindennel összhangban áll. Következzen egy 53 nm-es kislakás a maga bájával és minden tanulságával.

Van is benne, meg nincs is

Játékos könnyedségre vágysz otthonodban? Csináld azt, amit ebben a lakásban is látsz. Szekrénysorok helyett állíts be ruhaállványokat, melyeken szabadon lóghatnak kedvenc darabjaid. A falra rögzített műalkotások helyett egyszerűen támaszd le itt-ott a padlón a festményeket, ezzel is megtörve a konvenciókat.Végül pedig szerelj fel minél több lebegő polcot és nyitott tartóelemet, mert azoktól lesz igazán szabad a tér. És ha ehhez a sárga szín választod alapnak, még a vidámságfaktor is garantált. Pont úgy, ahogy ebben az otthonban is.

Lapozgasd végig a mintául szolgáló 53 nm-es kislakás csokorba szedett képeit!

Galéria / 17 kép

Megnézem a galériát

Forrás:pufikhomes.com

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Otthon Egy eladásra felkészített budafoki panellakáson mutatjuk be, mi az a home staging!

Az ingatlan vonzóvá tétele, felkészítése az eladásra. A műfaj az angolszász lakáskultúrában ismert és elismert, de egyre többen alkalmazzák Európában is.

Tipp Redőny vagy reluxa? – A legfontosabb előnyök egy helyen

Bármennyire is imádjuk a napsütést és a természetes fényt, jó néha kizárni ezeket. De mi az okosabb megoldás? Redőny vagy reluxa?

Kert Ilyen egy autodidakta kertépítő és lakberendező birodalma – lélegzetelállító fotók!

A télben a legfájóbb a színek hiánya. Fejezetünk, mely a téli tervezgetésre és tavaszi megvalósításra buzdít, tartogat egy színes anyagot, mert bizony jó a nyári emlékeket télvíz idején elővenni. Irány a titkok kertje, azaz Uliczki Dóra autodidakta kertépítő és lakberendező birodalma.

Stílus Tavaszi hygge életérzés a lakásodban

Tavaszi hygge életérzés a lakásodbanA dánok kedvenc kifejezéséről, vagyis a „hygge”-ről legtöbbünknek puha, meleg porkócok, mécsestartók, gyertyák, közös téli esték jutnak eszünkbe. Nem is kérdés, hogy a hygge életérzés létjogosultságát skandináv eredete okán kézenfekvő az őszi-téli szezonnal párosítani, ugyanakkor tavasszal sem lehetetlen belecsempészni az életünkbe.

Felújítás Így jártam, amikor ablakcserére adtam a fejem

Ablakcsere: erre a szóra 361 ezer oldalt talál a Google. Nincs hát egyszerű helyzetben az, aki ablakcsere előtt áll, és a megfelelő vállalkozót keresi erre a feladatra.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin