51 nm-es OTTHON – Amilyen bájos, olyan tökéletes

51 nm-es OTTHON – Amilyen bájos, olyan tökéletes

A mai otthon egy 51 négyzetméteres csoda, centiről-centire kiválóan megtervezett felültetekkel és zseniális harmóniával. Inspiráció felsőfokon!

Ötletládához ad!

Már első pillantásra látszik, hogy nem akármilyen lakással állunk szemben. Rögtön kitűnik a színek harmóniája és az igényesség, mely körülöleli az egész teret. A rusztikus hatást keltő téglák pedig egységet visznek bele, hiszen visszatérő motívumként jelentkeznek több helyiségben is.

Alapvetően a szürke a domináns tónus a lakásban. Mellette a fekete és fehér kombinációja is előkerül, ami tökéletes kiegészítője előbbinek. Érdemes egészen apró részletekig megfigyelni, hogy mennyire következetes a tér minden pontja. Az olyan, sokak által lényegtelen apróságoknak tartott dolgok, mint a párnák, az evőeszköztartó és a vízforraló, kivétel nélkül beleillenek a fő koncepcióba.

A háló harmóniája a többi szobáéhoz hasonló. A kis térben láthatóan mindennek meg van a helye. Ettől azonban közel sem kelt zsúfolt hatást, ami a fehér bútoroknak köszönhető elsősorban. Világos felületük ugyanis annyi fényt tükröz vissza a helyiségnek, hogy az optikailag nagyobb tűnik, mint amekkora valójában.

De a valódi kedvenc viszont vitathatatlanul a gyerekszoba.  A falak játékos, színes, kreatív, dekoratív megoldásai egyszerre visznek tartalmat, szépséget és életet abba a térbe, ahol ezek a legtöbbet érnek.

Röviden összefoglalva: zseniális ez az 51 nm-es OTTHON!

Galéria / 21 kép

Megnézem a galériát

Forrás: eng.solo-ds.ru

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Stílus Babaszoba tervezése – A nélkülözhetetlen “tedd és ne tedd” lista hozzá

Gyermeket vártok? A babaszoba tervezése a boldoggal teli 9 hónap egyik legizgalmasabb pontja. Ugyanakkor nagyon frusztráló is tud lenni, főleg, ha nem tudod, hol állj neki. Ha kapaszkodót keresel, egyszerűen fusd át alábbi összegzésünket, melyen összegyűjtöttük a kötelező és a tiltólistás dolgokat a rendezkedéshez.

Stílus “Zene nélkül mit érek én” – A zene, mint dekor otthonunkban

A zene életünk meghatározó eleme. Miért ne lehetne belőle dekoráció otthon? Eláruljuk: nagyon is lehet. Íme, pár inspiráló példa.

Tipp Lakást tervezőasztalról? – Előnyök és hátrányok, amikkel számolnod kell

Lakást tervezőasztalról – egyre többen bevállalják. Mindamellett viszont, hogy sok szempontból logikus lépés, kockázatos is.

Stílus Ha az utazás a mániád, ezek az ötletek neked szólnak

Az utazás elérhetőbb, mint valaha. Emlékezz meg otthonodban is élményeidről, és idézd meg őket nap, mint nap. Megmutatjuk hogyan.

Tipp A festők egy féltve őrzött titka: meszes fal festése diszperzittel

Első hallásra bonyolultnak hangzik, de ne ijedj meg. Kis ügyességgel a meszes fal festése diszperzittel egy saját kezűleg is elvégezhető munka!

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin