51 nm-es OTTHON – Amilyen bájos, olyan tökéletes

51 nm-es OTTHON – Amilyen bájos, olyan tökéletes

A mai otthon egy 51 négyzetméteres csoda, centiről-centire kiválóan megtervezett felültetekkel és zseniális harmóniával. Inspiráció felsőfokon!

Ötletládához ad!

Már első pillantásra látszik, hogy nem akármilyen lakással állunk szemben. Rögtön kitűnik a színek harmóniája és az igényesség, mely körülöleli az egész teret. A rusztikus hatást keltő téglák pedig egységet visznek bele, hiszen visszatérő motívumként jelentkeznek több helyiségben is.

Alapvetően a szürke a domináns tónus a lakásban. Mellette a fekete és fehér kombinációja is előkerül, ami tökéletes kiegészítője előbbinek. Érdemes egészen apró részletekig megfigyelni, hogy mennyire következetes a tér minden pontja. Az olyan, sokak által lényegtelen apróságoknak tartott dolgok, mint a párnák, az evőeszköztartó és a vízforraló, kivétel nélkül beleillenek a fő koncepcióba.

A háló harmóniája a többi szobáéhoz hasonló. A kis térben láthatóan mindennek meg van a helye. Ettől azonban közel sem kelt zsúfolt hatást, ami a fehér bútoroknak köszönhető elsősorban. Világos felületük ugyanis annyi fényt tükröz vissza a helyiségnek, hogy az optikailag nagyobb tűnik, mint amekkora valójában.

De a valódi kedvenc viszont vitathatatlanul a gyerekszoba.  A falak játékos, színes, kreatív, dekoratív megoldásai egyszerre visznek tartalmat, szépséget és életet abba a térbe, ahol ezek a legtöbbet érnek.

Röviden összefoglalva: zseniális ez az 51 nm-es OTTHON!

Galéria / 21 kép

Megnézem a galériát

Forrás: eng.solo-ds.ru

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Otthon Harry herceg és Meghan Markle gyermekének hálószobája

A hercegi pár a babvárás utolsó fázisában van, frogmore-i birtokukon is minden készen áll a kisded érkezésére. Most a babaszoba nyomában jártunk.

Lakások Tetőtér stílusosan – Így is lehet élni ferde falak között

A padlástértől sokan félnek. Pedig a most következő tetőtér stílusosan bizonyítja, hogy jó érzékkel bármilyen térből teljes értékű otthon válhat.

Felújítás Műanyag nyílászárók festése – Így csináld, hogy jól csináld!

A műanyagból készült tárgyak általában nem szorulnak festésre, ez egy hatalmas előnyük. Néha mégis előfordul, hogy esztétikai okokból váltanánk.

Otthon Hibátlanul hangolt galériás kislakás finom homok színekkel

Kis térben élni sok kihívást jelent. Egy lehetséges válasz ezekre, ha felfele is megpróbáljuk kihasználni a lehetőségeinket. Egy galériás kislakás ráadásul jóval több, mint puszta kényszermegoldás.

Tipp Komposzt a lakásban – Igen, abszolút lehetséges!

Komposzt bizony nem csak kertben készíthető. Hulladékaid egy részéből lakásban is készíthetsz magas szervesanyag-tartalmú anyagot.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin