Amerikából jött blogger lány 37 nm-es fiatalos, stílusos lakása – beépített előszobai gardróbbal, amerikai konyhával

Amerikából jött blogger lány 37 nm-es fiatalos, stílusos lakása – beépített előszobai gardróbbal, amerikai konyhával

Kevés pénzből és aprócska felújításokkal is igazán stílusossá lehet varázsolni bármilyen picike lakást is.

Ötletládához ad!

Elég egy térelválasztó könyvespolc, amivel leválasztottak egy kis hálófülkét az egyszobás lakás nappalijából, és máris zavartalanul pihenhet a blogger tulajdonos éjjel, vagy tévézhet napközben a nappaliban. Ráadásul a fényforrást sem töri meg, így kellőképpen világos maradt a lakás többi pontja is. És még egy külön dolgozó rész is van a lakásban, amely bár jelen esetben nem sarokban van, mégsincs útban.

A régi, festéssel felújított romantikus komód, pipereasztal és az íróasztal nagyon stílusos, de mégis fiatalos hangulatot kölcsönöz a lakásnak. A konyhát leválasztó fel megbontása pedig tovább nagyítja a teret, ráadásul a barátságtalan főzőfülkéből barátságos amerikai konyha lett. Hely híján pedig az előszoba folyosót beépíteni gardróbszekrénynek a lehető legjobb döntés volt. 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15

Forrás

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
banner
Lakás vásárlása vagy felújítása esetén válaszd a Fundamentát
Megnézem
Bezárom
Gyerek RAJZPÁLYÁZAT! Rajzold le nekünk álmaid otthonát, és nyerj alkotásoddal

Szeretsz rajzolni? No, és tervezgetni? Ha mindkettőre egy nagy igen a válasz, akkor tarts velünk, mert egy szuper játékra invitálunk.

Friss Kreativitást, teljesítményt ösztönző alkotótér – dolgozószoba máshogyan

Mindenki másképpen dolgozik, és mindenkire más hat ösztönzőleg. De azt egyértelműen kijelenhetjük, hogy ha jó eredményeket szeretnénk elérni, akkor a jó munkához olyan helyiség szükséges, ahol minden komfort rendelkezésre áll és ahol jól érezzük magunkat. Engedd szabadon a fantáziád és álmodd meg azt a dolgozószobát, ahol szárnyalhatnak a gondolataid és ahol kiteljesedhetnek az új ötletek és a kreativitásod is.

Tipp Lakás szigetelés belülről – Ezek a legtutibb megoldások

Lakás szigetelés belülről – sokan szitokszóként emlegetik a szigetelés ezen fajtáját, de előfordul, hogy olyan épületbe költözöl, ahol másként nem oldható meg a meleg bent tartása.

Tipp 4 tipp, hogyan védd meg a tetőd a viharkároktól

Ahogy beköszönt az ősz, egyre gyakoribbak a viharok, melyek sajnos a tetőket sem kímélik. Szerencsére a viharkárok ellen védekezni nem lehetetlen. Az újHÁZ Centrum szakértői az alábbi tippekkel segítenek felkészíteni a tetőszerkezetet a szélsőséges időjárási viszonyokra.

Tipp Mikor szükséges a kéményseprés? Minden hasznos tudnivaló egy helyen

Ha van kémény az otthonunkban, akkor oda kell figyelnünk annak tisztítására és karbantartására. Mutatjuk, melyek az alapszabályok.

Otthon Etnós eklektika – 53 négyzetméternyi rajongás

Egy otthon szerencsére azért otthon, hogy az ajtaját becsukva magunk mögött hagyjuk a külvilágot. Ez sikerült, odabent már nem is éreztünk zavart az erőben.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin