Csodalaknak álcázott 32 nm-es panellakás

Csodalaknak álcázott 32 nm-es panellakás

Következzen egy 32 nm-es panellakás, ami tökéletesen elrejti eredeti arcát, amit helyette mutat, az pedig sokkal csábítóbb.

Ötletládához ad!

A panellakások alapesetben színtelenek és szagtalanok, kötött formájuknál fogva nem túl praktikus elosztásúak, és a legkevésbé sem modernek. Erre mind rácáfol a most következő lakásbelső.

32 nm-es panellakás újraértelmezve

A fény és a levegő bármilyen otthont képes teljesen újjávarázsolni. Erre alapoztak ennek a kis panellakásnak a megálmodói is. Szellős térelválasztóval, világos színekkel, hófehér konyhabútorral és tükrökkel alapozták meg a tágasság érzetét ebben a 32 négyzetméteres térben. Mindezt aztán olyan finomságokkal tették teljessé, mint például a függönytelen ablak a konyhában vagy a buborékszerű lámpabúra az étkezőasztal felett. Az összhatásnak hála el sem hinné az ember, hogy egy több tízéves paneltömb falai között jár.

Galéria / 10 kép

Megnézem a galériát

Forrás:pufikhomes.com

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Tipp Lakást tervezőasztalról? – Előnyök és hátrányok, amikkel számolnod kell

Lakást tervezőasztalról – egyre többen bevállalják. Mindamellett viszont, hogy sok szempontból logikus lépés, kockázatos is.

Stílus Ha az utazás a mániád, ezek az ötletek neked szólnak

Az utazás elérhetőbb, mint valaha. Emlékezz meg otthonodban is élményeidről, és idézd meg őket nap, mint nap. Megmutatjuk hogyan.

Tipp A festők egy féltve őrzött titka: meszes fal festése diszperzittel

Első hallásra bonyolultnak hangzik, de ne ijedj meg. Kis ügyességgel a meszes fal festése diszperzittel egy saját kezűleg is elvégezhető munka!

Tipp Mosható falfesték – A kisgyermekes családok megmentője

Ujjlenyomatok, tollfonások, ételfoltok? A kisgyermekes szülők jól ismerik ezeket a nyomokat a falakon. De okos és előrelátó választással a probléma nem probléma többé.

Stílus Egy méltatlanul elhanyagolt felület: a mennyezet nyomában jártunk

A mennyezet a lakás minden helyiségében adott, mégsem fordítunk sok gondot a díszes megjelenésére. Az hisszük, nincs szem előtt, pedig egy igényes ötlet rajta igencsak javíthatja otthonunk megjelenését.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin