4 ötletes és mutatós csizma tároló télire, amit te is el tudsz készíteni

4 ötletes és mutatós csizma tároló télire, amit te is el tudsz készíteni

Ha te se tudod, mit kezdj, illetve hol és hogyan tárold télen a saras, havas, vizes csizmáidat úgy, hogy útban se legyen és ne is piszkold össze vele az előszobát, és persze még jól is nézzen ki, akkor próbáld meg elkészíteni négy tippünk egyikét. Vagy akár mindegyiket!

Ötletládához ad!
  1. Szerezz egy régi ládát, fesd le olyan színűre, amilyenre csak szeretnéd. Amíg szárad, irány a legközelebbi barkácsbolt, ahol vegyél 4 kereket és egy fogantyút, majd otthon egy csavarhúzó segítségével rögzítsd őket a láda alján (a kerekeket), illetve fent, az oldalán (a fogantyút). Voilá, már kész is van! Mehetnek bele a csizmák! 04ladas
  2. Szintén egy barkácsboltban kell kezdened, ahol egy jó széles lécet kellene venned. Olyan széles legyen, amekkora elfér majd az előszobában a falon. Akár egy méteres is lehet. Ha megvan, akkor ezután pedig fa rudak kellenek. Ha el tudod vágni és a végüket le tudod csiszolni, akkor vehetsz egy hosszút. Ha viszont nem, akkor érdemesebb több, picit venni, úgy 10-15 centiseket. Ezeket merőlegesen kellene rögzíteni a lécen, egymástól 10 centis távolságra. Ha megvan, már csak fel kell fúrni a falra, és fejjel lefele a rudak között lóghatnak is a csizmák. 00nyito
  3. Ez a tároló az első tippünk, a láda tovább gondolt verziója. Ha egy alacsonyabb ládát találsz a garázsban, vagy esetleg egy régi fiókot, tisztítsd meg, mehet annak is az aljára 4 kerék, és ha szeretnéd, akkor az oldalára egy fogantyú, és kész is. Ennek a hátránya, hogy csak kevesebb csizmát tárolhatsz rajta, viszont mutatósabb, és akár esernyőt is rakhatsz rá, valamint díszítő elemként virágot. 03kiskocsis
  4. Utolsó tippünkhöz tálca is, alacsony láda is, illetve régi fiók is jó. Erre viszont most nem fognak kelleni se kerekek, se fogantyú, ellenben sok-sok kavics kell, amit szórj bele. Nagyon mutatós és talán ez a legkönnyebben elkészíthető! 01koves

Melyiket fogod elkészíteni?

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok&Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!
<< Ezt ITT tudod megtenni! >>

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Friss Apróságok, melyektől még kuckósabb lesz az otthonod

Az ősz mindig a lecsendesedésről, befelé fordulásról szól. Egyre csillapodik a nyári nyüzsi és egyre több időt töltesz a lakás falai között, épp ezért kifejezetten fontos, hogy meleg hangulatot árasszon minden szoba.

Promóció Idén októberben várja az érdeklődőket a CONSTRUMA / OTTHONdesign kiállítás

A COVID-19 vírus okozta több mint fél éves kényszerszünet után újra nyit a HUNGEXPO Budapesti Kongresszusi és Kiállítási Központ.

Tipp Festés szivaccsal – Tippjeinknek hála garantált a siker

Festés szivaccsal? Igen, ez a festési technika, amelynél egy szivaccsal kell felvinni a falra a festéket, valóban létezik. Ha kíváncsi vagy, hogy mire kell ennél a módszernél figyelned, akkor olvasd el a cikkünket!

Tipp 5 dekorációs hiba, amit mindannyian elkövetünk

Nem születik mindenki lakberendezőnek, így érthető módon számos otthonban felfedezhetőek különféle dekorációs bakik. Alábbiakban összegyűjtöttük az 5 leggyakoribbat.

Tipp Lakásriasztó kisokos – Minden információt egy helyen megtalálsz

Manapság évről évre nagyobb értéket képviselnek az ingatlanok, illetve az ingatlanokban megtalálható tárgyak is, így a védelmükről érdemes gondoskodni. Jó megoldás erre egy lakásriasztó, aminek az optimális beszereléséről ebben a cikkben tájékozódhatnak.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin