Nézz a lábad elé! Szebbnél szebb variációk járdára!

Nézz a lábad elé! Szebbnél szebb variációk járdára!

Talán ez az utolsó, ami eszünkbe jut, mikor a kerti dekorációt tervezgetjük, pedig számtalan lehetőség rejlik benne. A járda ugyanis nem csupán egy kötelező elem, hanem kertünk szó szoros értelmében vett alapja. És ha egy kicsit odafigyelünk rá, egy csapásra akár főszereplővé is válhat!

Ötletládához ad!

Ne feledjük: a házhoz vezető járda és környezete azok számára is üzen rólunk, akik egyszerűen csak elhaladnak otthonunk előtt – azokról nem is beszélve, akik be is térnek hozzánk. Ahogy nekünk is fontos, hogy este, elcsigázottan hazaérkezve mit látunk először magunk előtt. Szánjunk hát időt arra, hogy megtervezzük a házunk külsejéhez és életformánkhoz leginkább illő járdát! Legyen az otthonunk stílusának megfelelően burkolva, kialakítva, legyen biztonságosan használható, masszív, tiszta, hívogató. És a feng shui szempontokat se hagyjuk figyelmen kívül! A nagy könyv szerint ugyanis jobb, ha a bejárati ajtóig nem egyenesen vezet a járda, hanem lágyan ívelten – ezzel is lassítva az energiát.

Vannak persze gyakorlati tényezők is, melyeket szintén szem előtt kell tartanunk. Így például azt, hogy a kert minden részét könnyen elérhessük a járdán sétálva, vagy hogy ketten is kényelmesen elférjünk rajta egymás mellett. Játszhatunk a fűvel is. Ránk van bízva, mennyit foglalunk el a természettől, és mennyre hagyjuk, hogy a pázsit befészkelje magát a járdaközökbe. Persze ez attól is függ, milyen anyaggal dolgozunk. A drágább, de rendkívül népszerű térkövek mellett használhatunk farönköket, termésköveket, egyszerű betont vagy bontott téglát is. Egy a fontos: a végeredmény harmonikus és természetes összhatású legyen.

Ahogy a következő képek mindegyikére igaz ez!

Galéria / 11 kép

Megnézem a galériát
Fundatipp
Valósítsd meg terveidet Fundamentával!
Kérj most visszahívást a részletekért!
Visszahívást kérek!

Köszönjük szépen érdeklődésedet!

Köszönjük érdeklődésedet! A megadott elérhetőségen kollégánk hamarosan felkeres téged!

Valami hiba történt.

Munkatársaink már dolgoznak a problémán, kérünk gyere vissza pár perc múlva.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Otthon Így találd meg a BIZTOSAN környezetbarát termékeket

A környezetbarát szó jelentése: "nem káros a környezetre". De az, amit környezetbarátnak hiszünk valóban az?

Kert Kertépítési ötletek házilag – Így varázsolj magadnak tökéletes zöld oázist

Mindjárt jön a tavasz, ezzel együtt pedig előkerül a gumicsizma és a kislapát, és irány a kert! A zöld oázis megteremtésében pedig idén mi segítünk. jöjjenek kertépítési ötletek házilag.

Tipp 10 tuti tipp, hogy a te otthoni irodád legyen a legmenőbb

Az irodai környezet, ami körülvesz minket, nagyban befolyásolja a munkánk minőségét, és az ott töltött órák hatékonyságát. De mi a helyzet akkor, ha valaki kizárólag otthonról dolgozik, vagy esetleg sok időt tölt home office-ban?

Stílus Falfestés ötletek nappaliba – Ennél a 7 színnél nem találsz trendibbet

Nagyon nehéz megtalálni a megfelelő színt, különösen ha a nappaliról, a ház központi helyiségéről van szó. Ebben segítünk neked, bármilyen stílus is a kedvenced. Jelige: falfestés ötletek nappaliba.

Otthon Ez lenne Kim Kardashian 60 millió dolláros otthona? – Egész másra számítottunk

Mit hoz magával egy 4 évig tartó felújítása? Ebben a családban nem sokat...Ezt pedig a rajongók sem hagyhatták szó nélkü.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin