Forrás: Europress

2020 nyarának legtrendibb kerti parti kiegészítői – Le ne maradj róluk!

A kerti bulikon, baráti és családi összejöveteleken természetesen nem a külsőségek a fontosak, ám remek hangulatot tud teremteni egy-egy mutatós kiegészítő. Nézd végig cikkünket, hogy le ne maradj az idei nyár trendjeiről!

Egyszínű lampionok, fényfüzérek

A fehér lampionok meleg fényű hangulatvilágítást adnak az esti órákban zajló buliknak. Hasonlóan kellemes fényt lehet egy-egy vintage olajlámpával varázsolni, ám olaj helyett csak mécsest helyezzünk bele. A fára felfuttatott fényfüzérek elegáns vonalat hoznak a buliba, ráadásul a fényképek készítéshez is finom fényt adnak, így garantáltan emlékezetes marad az este.

Koktélok

A különleges koktélok elkészítéséhez rengeteg receptet találhatunk az interneten, sőt, videók is készülnek a témában, hogy biztosan sikeres legyen a próbálkozásunk. A dekorációról azonban sokszor nem esik szó a receptekben vagy videókban, ezért hoztunk pár ötletet. A Piña Coladához különösen illik egy fél kókuszban való szervírozás gyümölcsökkel az oldalán. A gyümölcsök mellé, vagy helyett, használjunk zöld leveleket, például mentát vagy citromfüvet, amelyek kiváló frissítők a forró nyári napokon.

Desszertek

A házi készítésű desszertek mindig nagy sikert aratnak az összejöveteleken, ezért bátran szorgoskodjunk a konyhában. Szerencsére már egyszerű, de finom desszerteket is összedobhatunk az interneten található kreatív receptek segítségével.

Fokozhatjuk a jókedvet színes jégkrémekkel is, melyekhez gyümölcslére, pálcikákra, ételszínezékre és jégkrémformákra van szükségünk. Az előkészített színes jégkrémeket hagyjuk legalább egy estére a fagyasztóban, másnap pedig isteni, hideg desszertet kapunk.

 A felnőttek számára is izgalmasan hangozhatnak a gumimacik, ha megfelelően vannak elkészítve. Egy tálba öntsünk vodkát, gyümölcslevet, majd adjuk hozzá a gumimacikat. Hagyjuk egy estére állni, a buli előtt tegyük be 1-2 órára a fagyasztóba. A nyári hőségben gyorsan olvadásnak indulnak majd, így hamar finom rágcsálnivalót kapunk. Nem ajánlott olyan partikra, ahol kisgyermekek is vannak.

A gyümölcssaláta elmaradhatatlan nyáron, ezért a kerti partikon se feledkezzünk meg róla. A szokásos tál helyett egy fél, kivájt görögdinnyébe tegyük a gyümölcsöket az extra, jópofa végeredményért.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.