A jövő otthonai – Ilyen házakban élhetnek majd gyermekeink

A jövő otthonai – Ilyen házakban élhetnek majd gyermekeink

Gondolkoztál már azon, hogy vajon milyen házakban élhetnek majd gyermekeid 20-30, vagy akár 50 év múlva? Mi eljátszadoztunk a gondolattal…

Ötletládához ad!

Nem voltunk azonban ezzel egyedül, több tervező, illetve építész is megálmodta és “papírra” is vetette a maga elképzelése szerinti jövő otthonát. Hogy mi lesz a végleges? Lebegő házak? Lombházak a fák tetején? Úszó házak? Vagy hihetetlen formavilágú épületek? Amíg kiderül, íme néhány elképzelés, és néhány látványterv.

1 4-h3-house-in-athens-by-314-architecture-studio-620x400 6b45ae21243131.56043e209b3e5 19 290ce9584b01133e64198b768a239806

future-float-hinter future-float-house-2 solar_powered_floating_house_l74yx Waterstudio1 244249979761240235X0MMgUD0c d77d8b26f7ce472a9e173a63ffcc265d eco_friendly_sky_garden_home1-630x453 full-binishell future-futuristic-h3-by-314-architecture-studio-3 Futuristic-Home-Designs Futuristic-Home-Designs-3 Futuristic-Home-Designs-4 Futuristic-Home-Designs-7 Futuristic-Home-Designs-8 H3-House-by-314-Architecture-Studio05 houses-in-the-cliffs-may-be-the-future-of-the-luxury-home-14-hq-photos-15 panel-uk-experts-predict-future-high-rise-urban-farms-underground-communities-3d-printed-houses-00004 urban-forest-image

Szerinted milyenek lesznek a jövő otthonai/épületei?

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok&Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!
<< Ezt ITT tudod megtenni! >>

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
banner
Lakás vásárlása vagy felújítása esetén válaszd a Fundamentát
Megnézem
Bezárom
Kert 5 ötlet kerti napelemes lámpák elhelyezésére – Inspirációra fel!

A napelemes lámpáknak rengeteg előnyük van a hagyományos kültéri fényforrásokkal szemben, hiszen nincs szükségük áramra, ezáltal nincs fenntartási költségük, továbbá rendkívül könnyű a telepítésük is. Ha azonban többre vágyunk annál, minthogy egyszerűen leszúrjunk egyet-kettőt a járda mellé a földbe, akkor az alábbi ötletek nagy segítségünkre lesznek.

Kert 3+1 DIY tereprendezés tipp a mutatós kertért

Építkezés után a szép kertért bele kell fognunk a tereprendezés projektbe, ami hosszú, időigényes feladat, és rengeteg tervezés szükséges hozzá. A jó hír, hogy mi magunk is megvalósíthatjuk. Ehhez gyűjtöttünk össze DIY tippeket.

Stílus 5 dolog, amit semmiképp ne hagyj ki az előszobádból

Az előszoba méltatlanul kevés figyelmet szokott kapni, pedig ez teszi az első és talán legfontosabb benyomást ránk és vendégeinkre.

Otthon Vályogháznak álcázott luxus – Ilyen pompában él Will Smith és családja Malibun

Will Smith nagyon visszavonultan él családjával különleges Kaliforniai otthonában, melyet Stephen Samuelson tervezett a filmcsillagnak. A fantasztikus rezidencia élénk színei, fa burkolatai és a szobák kisebb, intim terei teremtik meg a varázslatos összhangot, ami csodálatos egységgé olvasztja egybe a gondosan megtervezett, egyedi, kézműves enteriőrt.

Kert DIY kerti bútor – 6 szuper trendi darab kültérre

Jó időben nincs is jobb elfoglaltság, mit kint ücsörögni a szabadban, élvezni a napsütést és a nyugalmat. Ehhez azonban szükségünk van valamilyen kültéri bútorra is, amit akár mi magunk is elkészíthetünk. Cikkünk témája épp ezért a DIY kerti bútor.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin