A jövő otthonai – Ilyen házakban élhetnek majd gyermekeink

A jövő otthonai – Ilyen házakban élhetnek majd gyermekeink

Gondolkoztál már azon, hogy vajon milyen házakban élhetnek majd gyermekeid 20-30, vagy akár 50 év múlva? Mi eljátszadoztunk a gondolattal…

Ötletládához ad!

Nem voltunk azonban ezzel egyedül, több tervező, illetve építész is megálmodta és “papírra” is vetette a maga elképzelése szerinti jövő otthonát. Hogy mi lesz a végleges? Lebegő házak? Lombházak a fák tetején? Úszó házak? Vagy hihetetlen formavilágú épületek? Amíg kiderül, íme néhány elképzelés, és néhány látványterv.

1 4-h3-house-in-athens-by-314-architecture-studio-620x400 6b45ae21243131.56043e209b3e5 19 290ce9584b01133e64198b768a239806

future-float-hinter future-float-house-2 solar_powered_floating_house_l74yx Waterstudio1 244249979761240235X0MMgUD0c d77d8b26f7ce472a9e173a63ffcc265d eco_friendly_sky_garden_home1-630x453 full-binishell future-futuristic-h3-by-314-architecture-studio-3 Futuristic-Home-Designs Futuristic-Home-Designs-3 Futuristic-Home-Designs-4 Futuristic-Home-Designs-7 Futuristic-Home-Designs-8 H3-House-by-314-Architecture-Studio05 houses-in-the-cliffs-may-be-the-future-of-the-luxury-home-14-hq-photos-15 panel-uk-experts-predict-future-high-rise-urban-farms-underground-communities-3d-printed-houses-00004 urban-forest-image

Szerinted milyenek lesznek a jövő otthonai/épületei?

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok&Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!
<< Ezt ITT tudod megtenni! >>

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
banner
Lakás vásárlása vagy felújítása esetén válaszd a Fundamentát
Megnézem
Bezárom
Friss Apróságok, melyektől még kuckósabb lesz az otthonod

Az ősz mindig a lecsendesedésről, befelé fordulásról szól. Egyre csillapodik a nyári nyüzsi és egyre több időt töltesz a lakás falai között, épp ezért kifejezetten fontos, hogy meleg hangulatot árasszon minden szoba.

Tipp Csempe kisokos – Milyen burkolatot válassz, ha fürdőszobát újítasz fel?

A fürdőszobák leginkább meghatározó eleme a burkolat, mivel ez borítja be a legnagyobb felületet. Egy csempézés alkalmával általában 5-10 évre tervezünk, így fontos, hogy időtálló csempét válasszunk, minőségben és dizájnban is. Ebben segít a csempe kisokos, amelyben összeszedtük az 5 legnépszerűbb csempedizájnt.

Stílus Kicsi a szobád? Ilyen színűre fesd a falakat, hogy nagyobbnak tűnjön

Kicsi a szoba, ráadásul az előnytelen falszín miatt még inkább zsúfoltnak tűnik? Segítünk eligazodni a tértágító festékek rengetegében, hogy minél tágasabb élettered legyen.

Promóció Hőszigetelés: a leghatékonyabb energiaspórolás – tervezzünk körültekintően!

A megfelelő homlokzati hőszigeteléssel akár 20-30 százalékkal csökkenthetjük fűtési költségeinket, de a nyári melegben is hűvösen tarthatjuk a lakást. Sőt, elejét vehetjük a penészesedés vagy az algásodás problémájának. Beruházásunk néhány év alatt meg is térülhet, hiszen egy jól kivitelezett hőszigetelő rendszer akár 25-30 évig is szolgálja a ház lakóit.

Felújítás Ablakcsere menete – Erre készülj fel, ha kicseréled a nyílászárókat

A nyílászárók állapota rendkívül fontos, hiszen amennyiben már nem zárnak rendesen, akkor nyáron a forróság, míg télen a hideg áramlik be a lakásunkba. Ilyenkor kerül szóba ezek modernizálása, de vajon mi egyáltalán az ablakcsere menete? Cikkünkből kiderül!

Kert Munkára fel! Ősszel erre van szüksége a fűnek

A gyep gondozásáról szeretünk megfeledkezni, amint beköszön a hidegebb idő. Ezt azonban rosszul tesszük, ugyanis ősszel is szüksége van az ápolásra. Cikkünkből kiderül, hogy pontosan mit kell tennünk.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin