Lakk fekete, glamour, modern és praktikus: Penthouse konyha, a valóra vált álom!

Lakk fekete, glamour, modern és praktikus: Penthouse konyha, a valóra vált álom!

Határozottság és profizmus jellemzi ezt a kicsi, de mégis nagyszerű konyhát és tulajdonosait is!
Csillogás, gránit és prémium kategóriás konyhagépek! Nem is vágyhatnánk többre!

Ötletládához ad!

“Elfoglalt üzletember ellenére, igyekszem minél több, minőségi időt kényelmesen együtt tölteni családommal, gyermekeimmel. Ehhez az életvitelhez (egészséges ételek, italok gyors elkészítése) olyan konyhát akartam, amely korszerű gépeivel ehhez maximálisan hozzásegít. Minőség orientált vagyok, ezért a glamour stílusú, városközponti penthouse-ba egy zongoralakk fekete üveg konyhát készíttetünk, prémium kategóriás gépekkel felszerelve.”
Lakk fekete, glamour, modern és praktikus: Penthouse konyha, a valóra vált álom! Lakk fekete, glamour, modern és praktikus: Penthouse konyha, a valóra vált álom! Lakk fekete, glamour, modern és praktikus: Penthouse konyha, a valóra vált álom! Lakk fekete, glamour, modern és praktikus: Penthouse konyha, a valóra vált álom!

“Kész lett a konyhánk karácsonyig!”

“November 23-án kezdtünk szétnézni szakember ügyben, és december 18-án már átadták a konyhánkat. Olyan konyhát, amilyet mi terveztünk meg, amilyet mi szerettünk volna. 
Szeretnék pár jó tanácsot adni a hozzám hasonló helyzetben lévőknek. Tanulság: ha valaki azt mondja neked, kizárt dolog hogy meglegyen, amit te akarsz, ez mindössze csak azt jelenti, hogy ő nem képes megcsinálni. (Tudjátok hányszor hallottam, hogy karácsonyig biztos nem lesz meg ? Hogy az kizárt? ) Addig kell keresned, amíg megtalálod a te emberedet. Lehet, hogy ez csak a hetedik, tizedik, vagy tizenötödik szakember lesz, de semmiképp se hagyd, hogy a te elképzelésedből csak azért, mert esetleg már a cinizmust is bevetik határozott elképzelésed gyengítésére, gyökeres kompromisszumra presszionáljanak. Mivel családommal mi még az „építkezős” életszakaszunkban vagyunk, most építjük fel az életünket (céget építünk, sokat utazunk, gyerekeket nevelünk, tanulunk, rohanunk, pörgünk) ezért adta magát, hogy egy városközponti lakás szolgálná ki legjobban ezt a fajta dinamikus, pörgős, fiatalos életvitelünket.
 Ha pedig már városközpontba költözünk, akkor én mindenképp egy penthouse-t akartam. 2 éve meg is vásároltunk egy városközponti vagány penthouse-t. Mivel kedvencem a Glamour stílus, lakásunkat ennek a stílusnak megfelelően alakítottuk ki, rendeztük be. Mindent e-stílusjegyek uralnak, hogy harmonikus összhatású családi otthonunk legyen. Így a penthouse lakás a glamour stílusával, és a városközponti elhelyezkedésével abszolút teljesen összhangban, harmóniában van.”

Lakk fekete, glamour, modern és praktikus: Penthouse konyha, a valóra vált álom! Lakk fekete, glamour, modern és praktikus: Penthouse konyha, a valóra vált álom! Lakk fekete, glamour, modern és praktikus: Penthouse konyha, a valóra vált álom! Lakk fekete, glamour, modern és praktikus: Penthouse konyha, a valóra vált álom! Lakk fekete, glamour, modern és praktikus: Penthouse konyha, a valóra vált álom! Lakk fekete, glamour, modern és praktikus: Penthouse konyha, a valóra vált álom!

Minőségi anyagok

“Mivel a konyha nem túl nagy, így nagyon látványos dolgot nem lehetett volna kihozni belőle. Mi mégis azt szerettünk volna, egy látványos konyhát, ami a lakás dísze lehet. Ezért az impozáns, látványos méret helyett, a felhasznált anyagok minőségére (gránit, corian, üveg, olasz fékezős fiókok, amerikai súlymechanikás ajtók, prémium vasalatok, kristálycsillár stb.) és a beépítendő gépek minőségére (prémium kategóriás gépek, új lenyomat mentes üveglapokkal) és a dizájnra helyeztük a hangsúlyt.
 A színt hamar eldöntöttük, elegáns zongoralakk fekete konyhabútor, rikító fehér munkalappal. A falon edzett, hőálló üveglap, hátoldalán nagy felbontású fotó rányomtatásával. 
Mivel a prémium minőséget céloztuk meg, ezért az olcsó mdf-fa lapokat, de még az akrilt is azonnal elvetettük. A legexkluzívabb, legszebb anyagot, lakk-fekete edzett üveget alumínium keretben -választottuk. Hiába lakkoznak le egy mdf-fa lapot, tegyen mellé valaki egy fekete üveglapot, ordít a látványbeli különbség. De még, ha egy fekete akril ajtó mellé teszel egy lakk fekete tükör üveget, még akkor is szemmel látható különbség van. A konyhánk még karácsony előtt elkészült, így most már egy rendkívül kényelmes életvitelt biztosít családom számára. Nagyon szeretjük.”
Lakk fekete, glamour, modern és praktikus: Penthouse konyha, a valóra vált álom! Lakk fekete, glamour, modern és praktikus: Penthouse konyha, a valóra vált álom! Lakk fekete, glamour, modern és praktikus: Penthouse konyha, a valóra vált álom!

Lakk fekete, glamour, modern és praktikus: Penthouse konyha, a valóra vált álom! Lakk fekete, glamour, modern és praktikus: Penthouse konyha, a valóra vált álom! Lakk fekete, glamour, modern és praktikus: Penthouse konyha, a valóra vált álom! Lakk fekete, glamour, modern és praktikus: Penthouse konyha, a valóra vált álom! Lakk fekete, glamour, modern és praktikus: Penthouse konyha, a valóra vált álom! Lakk fekete, glamour, modern és praktikus: Penthouse konyha, a valóra vált álom! Lakk fekete, glamour, modern és praktikus: Penthouse konyha, a valóra vált álom!

Fundatipp
Valósítsd meg terveidet Fundamentával!
Kérj most visszahívást a részletekért!
Visszahívást kérek!

Köszönjük szépen érdeklődésedet!

Köszönjük érdeklődésedet! A megadott elérhetőségen kollégánk hamarosan felkeres téged!

Valami hiba történt.

Munkatársaink már dolgoznak a problémán, kérünk gyere vissza pár perc múlva.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Stílus Időtálló fekete-fehér fürdőszobák, amelyek mindenkit elvarázsolnak

Klasszikus fürdőszobát szeretnél, vagy csak ki akarsz tűnni egy kicsit a tömegből? Akkor rendezd be a fürdődet fekete-fehér stílusban. Ha most még elképzelni sem tudod, hogy az milyen lenne, segítünk inspirálódni.

Felújítás Lazúr eltávolítása – Így csináld, hogy tökéletes legyen a végeredmény

A lazúr eltávolítása nem elkerülhető, ha például fel szeretnénk újítani egy fabútort. Főleg, ha már kezd lemállani a felső réteg, és nem védi 100 százalékosan az adott felületet.

Tipp Az 5 legdurvább lakberendezési baki – És a legjobb tippek, hogy elkerüld őket

A lakberendezésben is vannak olyan hibák, melyeket érdemes elkerülnünk annak érdekében, hogy az otthonunk hangulatos és stílusos legyen. Lássuk, hogy melyek a legdurvább melléfogások, illetve a legjobb tippek azok elkerülésére.

Tipp Unod már, hogy minden tele van kis kedvenced szőrével? – Tuti tippjeink segítenek tisztán tartani a lakást

Minden gazdi számára ismerős probléma, hogy a kiskedvence szőre megjelenik a kedvenc kosztümjén, a levesben, meg igazából mindenhol, ami igazán zavaró tud lenni. De szerencsére, ha néhány tippet megfogadunk, könnyen redukálni tudjuk az elhullajtott szőrök mennyiségét a lakásban.

Kert Így készítsd fel a veteményest! Ezek a legfontosabb munkálatok, és a legkönnyebben termő zöldségek

Szeretnél biozöldségeket fogyasztani? Szeretsz kertészkedni? Akkor kövesd tippjeink, hogy neked is bőségesen termő kiskerted lehessen.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin