Álomélet egy ódon álomházban

Álomélet egy ódon álomházban

Egy aprócska ház, melynek ablakain a szeretet és törődés fénye szűrődik ki. Ez Mullions, az angol vidék egy régi gyöngyszeme, felújítva.

Ötletládához ad!
Fundatipp
Valósítsd meg terveidet Fundamentával!
Kérj most visszahívást a részletekért!
Visszahívást kérek!

Köszönjük szépen érdeklődésedet!

Köszönjük érdeklődésedet! A megadott elérhetőségen kollégánk hamarosan felkeres téged!

Valami hiba történt.

Munkatársaink már dolgoznak a problémán, kérünk gyere vissza pár perc múlva.

Ennek a 18. századi édes kis álomháznak a megalkotója Caroline Holdaway tervező és élettársa. Úgy jellemezték projektjüket, hogy az egyben visszavonulás az angol vidék nyugalmához, távol a stresszes londoni élettől.

Egy másik belsőépítészeti munka közben a helyszínen dolgozva szeretett bele Caroline egy szempillantás alatt abba a  környékbe, ahol ez a házikó is áll. Így vette kezdetét egy hosszú keresés, melynek végén – két évvel később – a házaspár megvásárolta Mullions-t, a kis házat, amelyet a fotókon is láthatsz. “Szeretem a tiszta brit stílusban berendezett szobák békés szépségét, a kert egyszerű, pihentető hangulatát, és szeretek sétálni rózsa és a levendula bokrok között” – mondja álomotthonukról a tervező.

Ez az aprócska ház egy kis faluban, Cotswolds-ban található. Egyik része 1710-ből származik, míg a másik egy bővítés eredménye az 1970-es évekből. A legnagyobb kihívás éppen az volt Carolinék számára, hogy stílusában egyesítsék egymással ezt a két részt, egyben harmóniát és történelmet csempésszenek az ingatlan egészébe. Elsősorban a helyben talált régi alapanyagok felhasználására alapoztak,  leginkább ennek köszönhető, hogy a meglévő keretekben autentikus lakásbelsőt sikerült varázsolniuk.

 

 

Galéria / 20 kép

Megnézem a galériát

 

 

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
banner
Váltsd valóra lakásálmaidat a Fundamentával
Megnézem
Bezárom
Tipp Tarts rendet az ékszerek között – Ezekkel a rendezőkkel nem lesz nehéz

Mindenki fiókjában ott vannak azok a kedvenc ékszerek, melyektől igazán jól érzi magát a bőrében. Tartsd őket rendben, hogy könnyen kéznél legyenek mindig!

Otthon Követendő modell – Megosztani ér!

Ingatlanbefektetések tekintetében Nyári Atilla szokatlan, de övedelmező modellt követ. Megvesz Budapest belvárosában egy kisebb lakást, azt megosztja, így hoz az üzlet jóval nagyobb megtérülést annál, mintha a lakást egyben adná ki.

Otthon A tökéletes minimalista otthon – Minden pontja hibátlan

A tökéletes minimalista otthon titka egyszerű: jó ízlés és megfontoltság. Ha ellesnéd a nagyok titkait, less be galériánkba.

Tipp 4 hasznos tipp, ha otthoni festés előtt állsz – Ezeket fogadd meg!

Egy jól időzített festés igazi felüdülést jelenthet az otthonodnak és a lelkednek egyaránt. Érdemes azonban bizonyos szempontokat szem előtt tartanod, mielőtt belevágsz.

Tipp 5 tipp a makulátlan mosogatógép érdekében – Így mindig működni fog

Háztartásod eszközeit nem árt tisztán és karbantartani, hogy hosszútávon szolgálhassanak téged. Ma a mosogatógéppel kapcsolatban segítünk tisztán látni.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin