Forrás: Europress

2019 legnagyobb trendjei – Ezekért leszünk oda idén

Jó tudni, mi vár ránk idén. Főleg, ha lakásfelújítás előtt állunk, vagy szeretnénk egy kicsit felfrissíteni otthonunkat. Ehhez adnak kiváló ötletet a lakberendezés legújabb trendjei, melyekkel ebben az esztendőben biztosan nem foghatsz mellé.

2019 legnagyobb trendjei

Gomba lámpa

Már 2018-ban hódított, de igazán az idei esztendőben fedezi fel magának a világ a gombák klasszikus kalapját idéző lámpabúrákat.

Maximalista dizájn

Noha az utóbbi éveket a skandináv stílusvilág minimalizmusa uralta, a maximalista lakásbelső hosszú életű darabjai egyre több otthonban megjelennek majd.

Középszázadi olasz hangulatvilág

Ívelt bútorok, finom vonalak és bátor színek – ezt kapjuk Olaszországtól 2019-ben.

Gazdag árnyalatok

2017-ben a poros pasztell árnyalatok, 2018-ban az ékszerek színei hódítottak. 2019-ben pedig a merész tónusok kerülnek előtérbe. Ránk köszönt a rozsdás piros, az indigó kék és a mustár sárga korszaka.

Márvány dohányzóasztalok

Miután a minimalista stílusvilág karcsú vonalai uralták az enteriőröket az elmúlt időszakban, szinte magától értetődő, hogy a világ most kicsit kiegyenlíti önmagát. Jönnek a vaskos, határozott, méretes elemek – mint amilyen például egy márványlapos dohányzóasztal.

Rizspapírból készült lámpások

A papír lámpásokat újra felfedezi magának a lakberendezés. A 90-es évek vidám, könnyed darabjai a tőlük megszokott letisztult formákat hozzák két évtizeddel később is.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.