Járd körbe velünk Audrey Hepburn egykori, Los Angeles-i kúriáját!

Azt az otthont, ahol az Oscar-díjas színésznő után élt még Mia Farro, Eva Gabor és David Niven is. A falak tehát csak úgy csillognak a Hollywood-i sztárok emlékétől.

Ötletládához ad!

A 650 négyzetméteres birtokot 1938-ben tervezte egy amerikai építész. Ekkora területet pedig bőven ki is használtak, hiszen hat hálószoba, öt és fél fürdőszoba, egy teniszpálya, egy vendégház és egy több mint 1 hektáros területet felölelő, zöldellő udvar kapott rajta helyet.

A kúria egésze méltó azokhoz a filmcsillagokhoz, akiket szolgált már, hiszen minden szegletéből sugárzik a luxus, ahogy a méretek és arányok is a nagyságot jelképezik. Kezdjük rögtön a bejáratnál! Egy óriási előcsarnokba érkezik meg az ember, ahol az első dolog, ami magára vonzza a figyelmet, az a kandalló. Ettől jobbra található egy grandiózus olvasósarok egy kisebb könyvtárnyi könyvvel. Stílusát tekintve meglehetősen eklektikus belső dizájnnal állunk szemben, ami vélhetően minden korábbi tulajdonosa ízlésvilágából megőrzött valamit.

Ebben a házban egyértelműen az étkezésnek osztották ki a főszerepet. A reggeliztető szoba és vacsoraszoba mellett ugyanis a konyhában is található külön étkezőrész, azaz a gasztronómiai élvezeteknek gyakorlatilag bárhol lehet hódolni. A főépület négy óriási hálószobát, köztük egy fő hálót is tartalmaz.

Ahogy már említettük, vendégház is van a birtokon, ami közel 70 négyzetméter alapterületű. Ezen kívül a kiszolgáló személyzet is külön ingatlanban kapott helyet, ez 90 négyzetméteren terül el. Utóbbiban egyébként dolgozószoba is található, így ez tekinthető az egész palota legmunkásabb egységének.

Induljon hát virtuális körsétánk az ötcsillagos sztárpalotában!

A sztárok gyönyörű konyháit elnézve úgy érzed, a te konyhádra ráférne egy alapos felújítás? Tudtad, hogy ehhez állami támogatás is jár?
Kérj visszahívást a részletekért most!
Visszahívást kérek!

Köszönjük szépen érdeklődésedet!

Köszönjük érdeklődésedet! A megadott elérhetőségen kollégánk hamarosan felkeres téged!

Valami hiba történt.

Munkatársaink már dolgoznak a problémán, kérünk gyere vissza pár perc múlva.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom

Nézd meg ezeket is

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin